XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man neutralisera en TCA Peel

Home Skin peeling är ett billigare sätt att ge ditt ansikte lite extra glöd. En av de mest populära är triklorättiksyra, eller TCA hem skal. TCA är tillgängligt i koncentrationer från mindre än 5 procent till 30 procent eller mer. När man använder ett hem TCA skal, ligger långt under de 30 procent nivåer för att undvika misstag skada huden. Det är vanligtvis inte nödvändigt att neutralisera TCA peeling, men du bör hålla en lösning till hands om din hud reagerar dåligt till skalet.

Steg 1

Sätt en kopp varmt vatten i en ren, grund skål. Tillsätt 2 tsk. bakpulver och snurra eller röra lösningen tills bakpulver är helt upplöst.

Steg 2

Doppa en ren bomullstuss i bakpulver lösning och pressa ut det mesta av överskottsvätska. Kläm inte det helt torr. Du är inte försöker torka bort TCA skal, bara neutralisera reaktionen mellan triklorättiksyra och huden genom att blötlägga den med bakpulver lösning.

steg 3

Torka av mättade bomullstuss över din hud varje där du tillämpat TCA skal. Kasta bomullstuss när det börjar torka ut; inte doppa den använda dynan tillbaka in i lösningen.

steg 4

Våta färska bomullsrondeller och använda dem för att neutralisera TCA skal på varje del av ansiktet.

steg 5

Följ instruktionerna som följde med TCA kit så långt som att ta bort TCA och korrekt eftervård.

varningar

  • Lämna aldrig en TCA peel på längre än tillverkaren rekommenderar, eftersom det kan skada din hud.

tips

  • Använd alltid den medföljande TCA neutraliserande lösning om man kommer med din sats.

Saker du behöver

  • ren tesked
  • grund skål
  • 2 tsk. bakpulver
  • bomullsrondeller