XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En ponton är en flatbottnad båt som fungerar på samma sätt som en flotte. En ponton består också av flottörerna som stödjer en struktur på vatten. Pontoner är långsamma fartyg som ofta används för sightseeing. Pontoner har ofta massor av räcken för att göra det lättare att stiga ombord och stiga, och för att ge stöd till turister på sidorna av båten. Du har ibland att måla en aluminium räcke på en ponton på grund av exponering för väder och vind.

Instruktioner

1 Skölj av din aluminium räcke med en slang. Skrubba räcken med en svamp doppad i en vatten-och tvättmedelslösning. Vattnet bör ha tillräckligt rengöringsmedel för att bli tvål.

2 Skölj räcket med slangen. Hinna räcket helt torr.

3 Placera målartejp eller presenningar på områdena kring pontonen är räcket. Detta är för att undvika att få någon färg som stänker på pontonen.

4 Torka av räcket med en putstrasa. En putstrasa avlägsnar damm och hjälper en färgprimer följa räcket.

5 Applicera en aluminiumoxid primer till räcket med en pensel eller sprayburken. Låt primern torka i minst två timmar.

6 Tillämpa en marin olja-baserade, vattenbeständig färg till räcket inom 48 timmar efter applicering av primern. (Exempel på marina färger listas i Resources). Låt räcket torka, och lägga till ytterligare lager färg om det behövs.