XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Personliga grooming tips


Inte alla uppmärksammar skönhetssalonger, men fler och fler människor drar nytta av avancerade, up-to-date grooming tekniker och noga övervaka deras utseende. Grooming tar tid, men är i allmänhet värt ansträngningen. Om du tränar bra skönhetssalonger, kommer du att vara mer benägna att känna sig trygga och sexig i din egen hud.

Rakning

Rakning är en viktig grooming praxis för både män och kvinnor. Kvinnor bör raka benen och armhålorna regelbundet för att undvika hudirritation. Använd en ny rakhyvel och raklödder eller gel för bästa resultat, och sedan tillämpa lotion på huden för att undvika över uttorkning av huden. Män bör raka ansiktet, liksom deras bröst om de vill ha en ren, hår-fri utseende. Använda elektriska rakapparater i ansiktet kommer att eliminera de flesta längre hår och ger en ren trim, medan rakknivar är bäst för en helt ren yta. Applicera aftershave för fin, slät hud efter rakning.

Vaxning

Både män och kvinnor kan vaxa olika delar av kroppen. Om rakning är alltför tidskrävande, vaxning är nästa steg, eftersom resultaten varar upp till två till sex veckor, beroende på din hårtyp och vilket område du har vaxat. Kvinnor vaxa benen, ögonbryn, läppar och underlivet för att undvika hår växa tillbaka snabbare. Denna process kan ske i avskildhet i ditt eget hem eller av proffs som är utbildade för att på ett säkert och korrekt sätt ta bort hår med hjälp av vax. Män kan välja att ha kroppsbehåring bort från sin rygg, axlar, bröst eller underliv med hjälp av vaxning teknik. Före vaxning, tillämpa en oljebaserad lotion till huden för att upprätthålla hydratisering.

tweezing

Plockar att bli av med herrelösa hår som visas på olika platser på kroppen. Män och kvinnor kan pincett områden såsom ögonbryn, läppar eller genitala områden för att bli av herrelösa hår i mellan rakning eller vaxning. Eftersom vaxning ögonbrynen lämnar en feminin utseende, män är mer benägna att plockar sina ögonbryn, särskilt om de har en uni-panna. Du kanske också plockar om inåtväxande hårstrån visas, till exempel på en mans ansikte efter rakning. Ta bort inåtväxande hårstrån snabbt för att undvika infektion eller en röd utseende i ansiktet.

Deodorant / parfym / Köln

Både män och kvinnor bör bära en kvalitet kommersiella deodorant. Det är ingen mening att gå till alla besväret att grooming din kropp om du inte kommer att upprätthålla en trevlig doft, utan kroppsodör. Roll-on geler, stick deodoranter och spray deodoranter finns för både män och kvinnor. Hålla sig till en klar deodorant om dina armhålor kommer att exponeras genom dina kläder. Så långt som att lägga en doft till dina grooming metoder, kan män bära en trevlig doftande rakvatten eller parfym. Kvinnor kan bära parfym på halsen och handlederna för att avge en fin doft hela dagen.