XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man rensa datorn av dålig lukt


Medicinsk vetenskap har visat på många olika sätt som det gamla ordspråket, "du är vad du äter" är sant. Vad vi lägger in i våra kroppar påverkar vad som kommer ut av dem, inklusive svett, urin, saliv och dålig andedräkt. Rengöring ditt system av dålig lukt är inte nödvändigtvis en svår process, men det kräver ett engagemang för hälsosamma livsstilsförändringar. Om du börjar göra förändringar och inte märka en skillnad i kroppens dålig lukt, kan det vara ett tecken på en allvarlig bakomliggande hälsoproblem och du bör kontakta din läkare.

Instruktioner

1 Drick mycket vatten. Detta bidrar till att spola gifter och andra illaluktande ämnen från kroppen och hålla kroppen hydrerad kommer att hålla den igång mer effektivt och du kommer att svettas mindre. De bakterier som trivs i svett kan orsaka allvarliga kroppslukt.

2 Ändra din kost. Även om du kanske absolut älskar fisk smörgåsar på vitlöksbröd, om dina dåliga lukter är ett stort problem, kanske du vill begränsa hur mycket av dessa illaluktande mat du äter. Förbrukar massor av färska frukter och grönsaker och försöka undvika livsmedel med starka lukter.

Dessutom, äta på ett regelbundet schema. För mycket magsyra som orsakas av att inte äta regelbundet kan orsaka dålig andedräkt.

3 Begränsa ditt alkoholintag. Om du röker, sluta. Använd inte olagliga droger. Inte bara är dessa saker dåligt för hälsan, kan de orsaka en hel del obehagliga personliga lukt. Till exempel kan överdriven alkoholkonsumtion kan luktade via svett och doften av tjära och cigarettrök kan ligga kvar i håret och svett i flera veckor efter din sista cigarett.

4 Öva bra daglig hygien i luktproducerande områden, inklusive munnen, armhålor och genitala områden. Bakterier kan gro inuti munnen och genitala områden och orsaka dålig lukt eller infektioner. Hålla dessa områden rena och torra, använder deodoranter vid behov och kontakta din läkare om du har illaluktande flytningar, smärta eller bestående lukter som du helt enkelt inte kan bli av med.