XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder böner att sluta röka


Att sluta röka är en komplex process som involverar biologi, pysychology och personlighet. Förändringarna som krävs springa djup och medan den enkla handlingen att "inte röka" i och för sig är inte svårt, hantera interna och externa transformationer av kemiska reaktioner och personliga reaktioner är en uppgift som är mycket underrated. Lätt att säga, svårare att göra. Fördelarna är dock värt ansträngningen och tro det eller ej, oavsett vad du tror på, böner kan verkligen hjälpa. Här är hur.

Instruktioner

När Will Power kommer inte, Ancient Wisdom Maj: Hur man använder böner att sluta röka

1 Identifiera din anledning att lyckas. I ditt hjärta av hjärtan, kan du inte ens verkligen vill sluta. Rökning ger en fördel för avkoppling, tillfällig ensamhet och tro det eller ej, helt enkelt andas, som få andra aktiviteter kan ersätta. Men det är inte hälsosamt. Det är bara inte. Och dessa dagar, mer än någonsin, det har blivit socialt stigmatiserade på ett sätt som inte skulle vara rättvis, men är förvisso sant. Att vara en rökare är att bjuda in dom, kritik och i vissa fall en vanlig isolering som långt uppväger de psykologiska fördelar. Och den nedersta raden är, du började röka för en anledning. Nu behöver du en anledning att sluta. Skriv ner det. Jag vill sluta röka eftersom ...

2 Fråga dig själv varför du började röka. Varför röker du nu? Att känna den ursprungliga orsaken och nu skäl kommer att hjälpa dig att se att i sanning, har ditt beteende redan förändrats. Du gör samma sak, men mycket troligt orsaken har förändrats. Och förstå syftet för verksamheten nu kommer att sätta scenen för att ändra ditt beteende i framtiden. Det är inte bara "en dålig vana." Det tjänar ett syfte. Nästa gång du lyser upp, helt enkelt fråga dig själv "Varför gör jag det här?" Chansen är svaret kommer att bli någon version av kemiska krav, behov av "utrymme", och en personlighet baserad efterfrågan på individualitet som ger på ett fridfullt sinnestillstånd. Nej? OK, har en annan anledning, men vet vad det är. Skriv ner det någon gång. Jag håller på att röka, eftersom ...

3 inte pressa dig själv, håller med dig själv. Förändring tar tid. Och när du undersöka skälen till varför du vill sluta och de skäl som du fortsätter att röka, bör du ta dig tid att bedöma det relativa värdet av båda uppsättningarna skäl. Det är ditt liv. Det är din aktivitet. Röka på den. Sedan besluta. Håller med dig själv, som att sluta röka är en bra idé. Och vet varför. Skriv ner det. Ett exempel kan vara, "Jag håller på att röka eftersom det hjälper mig att slappna av, jag kan ta time out från trycket av dagen och mina bekymmer och vara i fred, om så bara för några sekunder. Jag vill sluta, eftersom de kemikalier i cigaretter dessa dagar är carciongenic, mina vänner inte gillar det, och det är för dyrt. "det är bara ett exempel. Skriv ditt eget. Else.

4 Var realistisk. När du slutar röka, din kropp kommer att gå igenom alla typer av ångestväckande förändringar och i all verklighet, kommer aldrig att sluta be dig för nikotin, särskilt när trycket är på, så sluta kommer att vara en fysisk utmaning. Dessutom är det paus från livet och problem som en cigarett ger en riktig psykologisk nödvändighet. Det är inte cigaretten, helt som drar rökare att trottoaren utanför byggnaden på en isig eftermiddag, det är time-out, det är andningen som är inblandade och det är rätt tillfälle att samla sig för nästa omgång av strid i livet. Jag vet inte vad du vet, men vad jag vet är att frånvarande nikotinet aktiviteten av rökning låter precis som bön för mig. Om du vill lyckas för din fysiska hälsa, inte sluta att en del.

5 Tro på en finare universum än din egen. I den antika visdom Nordamerikas år sedan, tron ​​var att röktobak i en helig, hänsynsfull sätt skulle "skicka dina böner upp." För att detta ska fungera, måste du tro att på något sätt. Lita på processen. Se din rök tid som en personlig, individualiserad, ögonblick av bön. Slå din cigarett paus i ett ögonblick av helig tystnad själv. Börja med att titta på dina tankar och bekymmer, glädjeämnen och rädslor, flyter ut på vinden med dina utandnings röker varje gång. Då alternativ. Gå ut och bara andas. Föreställ dina spridda tankar och bekymmer som flyter ut på vinden på egen hand. Andas in genom näsan och ut genom munnen. Gradvis avvänja dig av den faktiska rök, och låt den andas processen lära dig att reglera kemikalier i din kropp när du förvandla. Be för fred i sinnet. Be för fred. Ställ en fråga om himlen. När det blir tufft, fråga dig själv varför? Lyssna på svaret. Skriv ner det.