XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kändisar måste ta väl hand om sina kroppar eftersom deras inkomstkälla beror på deras fysiska utseende. När det gäller att hålla sig i form och vacker medan sashaying ner den röda mattan, några av de senaste diet tips och hemligheter som används av de mest avundas människor i Hollywood är inte en hemlighet om du vet deras dietplaner.

Burger Minus Bun

Kändisar som Sarah Jessica Parker och Minnie Driver passerar på brödet och äter rimliga mängder av kött, ost, ägg, grönsaker, nötter och fisk på Atkins diet, den mest populära kolhydratfattig diet av modellering och underhållningsindustrin. Livsmedel begränsat inkluderar potatis, frukt, ris, pasta, bröd, koffein och alkohol.

En annan populär kolhydrat kändis diet är The Zone Diet. Stjärnor som Madonna, Demi Moore, Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Charlie Sheen, Bill Cosby och Cindy Crawford följer zonen genom att skära ut kolhydrater såsom frukostflingor, ris, potatis, pasta, nudlar, bröd, bagels, croissanter, muffins, godis och socker.

På grund av populariteten av "low-carb" dieter och kändis inflytande, Burger King är nu betjänar sina Whopper hamburgare minus bun har Subway introducerade Atkins diet godkända wraps och Hardee erbjuder nu low-carb burgare inslagna i sallad.

Hemligheter från regeringen

Vad gör kända personer verkligen har i sina köksskåp för att stanna trim? Toppkändisar avslöja deras lågkaloridiet hemligheter som kan hittas i de flesta köksskåp:

Barnmat
Reese Witherspoon, Marcia Cross och Jennifer Aniston äter en burk barnmat att minska suget. Barnmat är fri från tillsatser, full av vitaminer och de små delarna kontrollerar cravings och frestelsen att äta för mycket.

Småkakor
Howard stern, Mandy Moore, Kelly Clarkson och Guy Ritchie hantera sin vikt genom att äta fyra kalorifattig specialiserade kakor (150 kalorier vardera) under hela dagen sedan äta en hälsosam middag på Hollywood cookie diet. En hemlagad kaka kost kan också åstadkommas med låg fetthalt kakrecept som använder osötad äppelmos, All-Bran, kost smör och sötningsmedel.

Citron juice
Beyonce Knowles och Denzel Washington följa en flytande diet som består av vatten, citronsaft, cayennepeppar och lönnsirap som förbrukas under dagen med någon annan mat eller dryck tillåtna. Beyonce skjul 20 pounds på denna diet för sin roll i filmen "Dream Girls." Du kan göra din egen rengöra tonic eller så kan du köpa en Master Cleanse kit på en hälsokostaffär, även känd som lönnsirap Diet eller Lemonade rengöra.

Basic Celebrity Diet

Även om de flesta kändisar har en personlig tränare för att hjälpa dem att uppnå en trim och vältränad kropp, den grundläggande kändis kost och tips inkluderar intag av låga kolhydrater och kalorifattig mat. Några av dem väljer en vegetarisk kost för att undvika oönskade kolesterol och fett. De väljer också fullkorn, färsk frukt och grönsaker. Inte äta ute är en av de vanligaste kändis kost tips.

När det gäller någon kändis diet, är det mycket viktigt att hitta en välbalanserad diet plan som fungerar för dig.