XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Offentliga pooler är ett roligt och avkopplande sätt att svalka sig under de varma sommarmånaderna. Det är dock viktigt att hålla ordentlig säkerhet när på en allmän pool i syfte att undvika eventuella olyckor eller dödsfall.

Livräddare

Federal lag kräver att det alltid ska finnas en livräddare närvarande vid varje allmän pool. Om du går till en offentlig pool och ser ingen badvakt, inte bada eller låta dina barn att simma i poolen. Rapportera poolen till polisen.

vatten renlighet

Innan hoppa i poolen, undersöka städningen av vattnet. Det bör vara mycket tydlig, med ett minimum av flytande föremål. Om du ser några flytande föremål eller poolen är ett smutsigt eller dimmigt färg, inte in i poolen.

Farliga

Kontrollera att det inte finns några snubbelrisker. Dessa skulle omfatta pool stolar, glasögon, simning, kläder, skor eller något annat som kan trassla upp fötterna. Flytta dessa risker till en säker plats, med tillstånd av ägaren av faror.

räddningsutrustning

Det sista du bör kontrollera innan du hämtar i poolen är om det finns skälig räddningsenheter. De bör vara lätt att få och nära poolen. Räddnings enheter inkluderar livet bevarare och herdarnas krokar, som kan användas för att dra kämpa eller drunkna simmare ur poolen.

Observera

Även med en livräddare, kan eventuella olyckor inträffar i en pool. När du har angett poolen, titta på dina barn och andra noga för att se till att du eller någon annan inte orsakar en eventuell olycka.