XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Individer som vill gå ner i vikt försöker ofta det snabbaste och enklaste metoden för att nå sina mål viktminskning, bara för att finna att deras resultat är kortlivade. För effektiv och långsiktig viktminskning, måste vissa principer följas för att uppnå och bibehålla önskat resultat. Effektiv viktminskning innebär mer än Crash diet; nutrition, bör motion och livsstilsförändringar kastas in i ekvationen också.

Ämnesomsättning

Effektiv viktminskning och förvaltning kan uppnås genom att öka ämnesomsättningen. Höja ämnesomsättningen, eller den hastighet med vilken kroppen förbränner energi, förhindrar fett från att bygga på kroppen. Muskler bränner mer energi än fett, så det är självklart att du kommer att vilja bygga, tonen och stärka dina muskler så kroppen blir effektivare på att bränna dessa kalorier. Bygga muskler uppnås genom viktbärande eller styrkeövningar. Detta betyder inte att du måste pumpa järn för att upprätthålla en effektiv viktminskning, men försök att införliva en del styrketräning eller viktbärande övning med hantlar i veckans träningsrutiner.

Försök att arbeta styrka utbildning i din träning rutin tre till fyra dagar i veckan. Börja med lättare vikter och fler repetitioner. Till exempel, 15 bicepscurl med hjälp av fem pund vikter för att starta. När du blir starkare, öka vikten och minska reps. I två veckor, kan du lyfta 10- till 12-pund vikter och gör 10 reps. Utför mellan 12 och 15 repetitioner för varje övning och åtminstone två uppsättningar av varje övning. Det innebär till exempel fylla en hel runda av viktbärande övningar och sedan upprepa processen en gång. Nybörjare kan välja två-, fem-, åtta- eller tio pund hantlar för att starta för en effektiv träning.

Träning

Motion är viktigt för alla långsiktig viktminskning förvaltning. Bantning kan hjälpa, men utan träning, kan du saknar muskeltonus, eller bibehålla en ökad ämnesomsättning under en längre tid. Någon typ av motion, från snabb promenad att spela en sport eller gå med i en steg aerobics klass på lokala gym är bra. Motion minst tre till fem gånger i veckan, för mellan 30 minuter till 90 minuter åt gången för att öka fettförbränningen och fördelar muskelbyggande.

Diet

Ät mer frukt och grönsaker och skära ned på raffinerat socker och mjölprodukter i syfte att uppnå en effektiv och långvarig viktminskning. Detta betyder inte att du kan aldrig njuta av en pizza eller en bit choklad tårta igen, men att du behöver för att njuta av sådana behandlar med måtta. Konsumera fem portioner frukt eller grönsaker per dag och balans proteiner, kolhydrater och fetter enligt din vikt, längd och ålder enligt rekommendationer från USDA.