XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur få biljetter till OS-medalj ceremonier


Tänk ditt land bara tilldelas nästa olympiska spel och är en patriotisk person, bestämmer dig för att delta i medaljceremonier. Medaljen ceremonier, som inträffar varje dag under OS (utom för de dagar av öppna och stänga ceremonier), är en hyllning till de idrottare som placeras i de händelser som dagen. Förutom de tävlande hedras, medalj ceremonier ger också musikalisk underhållning av ett antal konstnärer. Du kan få OS-medalj ceremonier biljetter via en rad olika källor.

Instruktioner

1 Hur få biljetter till OS-medalj ceremonier

Vid OS kan du stolt visa din patriotism för ditt land.

Beställ olympiska medalj ceremoni biljetter via värd stadens olympiska organisationskommittén. Enligt Gay Vancouver, prisutdelningen biljetter till 2010 Vancouver spel var en del av den slutliga biljettsläppet och finns på en först till kvarn får först mala. Du kan också köpa dessa biljetter från godkända olympiska gästfrihet partners.

2 Hur få biljetter till OS-medalj ceremonier

De olympiska spelen ger sportfantaster en möjlighet att titta på många icke-traditionella sporter.

Delta i en tävling för medaljceremoni biljetter på olympiska sponsorernas hemsidor. Förutom att ge lokala kunder en möjlighet att gå till de olympiska medalj ceremonier, är syftet med dessa "giveaway" tävlingar för att se till att allmänheten är medveten om de lokala företagen som stöder den olympiska rörelsen.

3 Hur få biljetter till OS-medalj ceremonier

Några av världens bästa artister uppträda på de olympiska medalj ceremonier.

Bud på olympiska medaljceremoni biljetter. Medan vissa olympiska värdkommittéer använder en först till kvarn får först mala systemet, andra värd utskott använder en omröstning system. En sådan kommitté är Londons olympiska kommittén. Enligt rabatt London, kommer 2012 London olympiska beskyddare ges sex veckor att bjuda på händelser innan en omröstning väljer vinnarna.

4 Hur få biljetter till OS-medalj ceremonier

Beställa OS-biljetter på nätet är mycket enkelt och bekvämt, men du måste vara medveten om falska webbplatser.

Köpa biljetter från en nätmäklare. Dessa marknadsplatser inkluderar StubHub, eBay och Craigslist. Vara beredda att betala en hel del, men. Biljettpriser på dessa platser kan nå upp till 10 gånger det nominella värdet.

Tips

  • Starta en ny transaktion om du är intresserad av att överskrida biljettköpet gränsen.
  • Officiella olympiska platser accepterar endast Visa för varor och biljetter.
  • Köpa biljetter endast från välrenommerade personer och webbplatser.
  • Vid beställning genom värd stadens olympiska organisationskommittén, kan ett köp gräns på fyra händelser per transaktion stiftas.
  • Vid beställning via webbsajter, enligt Discount London, "Var medveten om att det finns många falska webbplatser som inrättats på en daglig basis för att dra nytta av ivriga köpare."