XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att arbeta med fitness band blir mer och mer populär i dessa dagar. Här är två övningar som fungerar hamstring grupp av muskler. Dessa övningar kommer att hjälpa lägga hamstring styrka och flexibilitet.

Instruktioner

Supine hip förlängning

1 Ligg på rygg på golvet och linda en tung träningsband runt mitten av din högra fot.

2 Håll i båda sidor av bandet och lyft din högra fot rakt upp i luften samtidigt som vänster ben på golvet helt rak. Helst kan du lyfter benet för att uppnå en 90 graders vinkel i höften. Men om inte bör du försöka lyfta den så högt som möjligt.

3 Behåll spänning på bandet och sakta dra din rätas höger ben på golvet.

4 Slutföra flera repetitioner långsamt och upprepa på vänster ben.

Liggande Knee Curl

5 Ligg på rygg på golvet linda en tung träningsband runt mitten av din högra fot.

6 Håll i båda sidor av bandet och lyft din högra fot rakt upp i luften samtidigt som vänster ben på golvet helt rak. Helst kan du lyfter benet för att uppnå en 90 graders vinkel i höften. Men om inte bör du försöka lyfta den så högt som möjligt.

7 Behåll spänning på bandet och dra båda armbågarna till sidorna medan du håller båda sidor av bandet på axlarna.

8 Sakta böjer knäet till botten samtidigt som ditt knä och lår fortfarande.

9 Slutföra flera repetitioner långsamt och upprepa på vänster ben.

Tips

  • Med rätt motstånd under träning är nyckeln till framsteg. Samtidigt plocka rätt motstånd i början är nyckeln till inte personskador, bör du öka motståndet när övningen blir alltför lätt.
  • Observera att dessa band kommer att försämras med tiden, särskilt när de införs för extrem värme, kyla och låg luftfuktighet. Brott under användning kan lämna en otäck welt på huden eller orsaka ögonskada. Se till att banden är i gott skick före användning och inte sträcka dem förbi kapacitet.
  • Många människor har mycket snäva hamstrings och kan inte uppnå ett komplett utbud av rörelse. Avhandlingar övningar bör göras inom ramen för detta din flexibilitet.
  • Konsultera en läkare eller lämplighet specialist innan du börjar ett träningsprogram.