XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Swimbaits är mjuk plast beten är utformade för att efterlikna en betesfisk i vattnet. Med en paddel svans som ger åtgärder på vatten, swimbaits används av sportfiskare för att locka slår från en mängd färska och saltvatten ädelfisk. Swimbaits är riggade på specialiserade krokar som bidrar till att maximera simning verkan av betet i vattnet. En swimbait är mest effektiv när det noga imiterar en levande elritsa.

Instruktioner

1 Knyt en jigg huvud krok på slutet av din lina med en Palomar knut. Fukta knuten innan du drar den tätt mot ögat av kroken. Trimma överskott linje som sträcker sig från knuten med en sax.

2 För in den punkt av jiggen huvudet krok i näsan av swimbait. Sätt den punkt i mitten av en huvudlös swimbait. Driva den punkt av kroken in i kroppen av betet.

3 Vänd ner och ut genom magen av betet punkten. Skjut betet upp skaftet på kroken och på den gjutna i bete hålla punkt strax under ledning chef jiggen.

4 Kasta swimbait i en sjö, damm eller surfa och låta den sätta sig ner genom vattnet där fisken håller eller utfodring.

5 Höj stångspetsen och rulle i två till tre fot av linjen. Sänk spötoppen och låta betet komma tillbaka ner igen. Upprätthålla en stram linje som strejker förekommer ofta som bete lägger sig nedåt i vattnet.

6 Lyft spötoppen när en fisk tar swimbait. Reel ner på linjen för att ställa in kroken och hålla linjen tight som fisken spelas och landade.