XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man tar bort en STI Ambi Säkerhet


Ta bort en STI ambidextrous säkerhet är inte svårt, men det kan vara svårt - särskilt med 2011 Edge pistol. STI 1911 s ambidextrous säkerhet är inte så petig, men om det inte görs på rätt sätt, är det nästan omöjligt att dra ut. Nyckeln till att ta bort ambidextrous säkerhet är att veta var att anpassa de mekaniska delarna av pistolen eftersom det är en position - när alla delar är i linje - som gör det möjligt för säkerhets att glida ut lätt. Borttagning av STI ambidextrous säkerhet kräver inga verktyg, och när du väl fått kläm på det, kommer du att inse hur enkelt det är.

Instruktioner

1 Ta bort magasinet från STI. Dra sliden tillbaka mot hammaren av pistolen, titta igenom utstötnings-porten in i cylindern och kontrollera att det inte finns en chambered runda.

2 Ta bort glidstoppstiftet, slide, magwell och drivfjädern huset förrän du är säker på att din STI lossas. Genom att ta bort dessa komponenter, ta dig spänningen från hammaren taget. Detta är nödvändigt att ta bort ambidextrous säkerhet.

3 Half-kuk hammaren och hålla den på plats. Det kommer inte att stanna halv spänt på egen hand. Långsamt slingra och vrid spaken på ambidextrous säkerhet på vänster sida av pistolen - den vänstra sidan av pistolen när vapnet pekar bort från dig, som det alltid borde vara, vare sig lastas eller lossas. Slingra spaken och stift fri, var noga med att förhindra fång våren från att flyga från kolvröret.

4 Vrid pistolen i handen så den högra sidan är vänd uppåt. Den högra sidan ambidexter säkerhetsspaken ska glida ut lätt genom att helt enkelt dra upp den. Du har nu tagit bort ambidextrous säkerhet på STI.