XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur gör jag Cook flanken stek i ugnen?

Ställ ugnen att steka när du vill laga flanken biff; gassande är en torr värme tillagningsmetod. Flanken biff är en av 29 magert nötkött som finns på en ko och är en av USA: s favorit bitar av kött, enligt California Beef rådet. Andra namn för nötkött flanken biff inkluderar London halstra, topp runda biff och nötkött skuldra biff.

Hur gör jag Cook flanken stek i ugnen?

Steg 1

Trimma bort överflödigt fett från flanken biff med en kniv.

Steg 2

Marinera din flanken biff i en livsmedelssäker plastpåse eller skål i rostfritt stål för att göra det anbud och smakrik. Använd ca ¼ kopp flytande marinaden för varje pund av flanken biff och låt den dra i sex till 24 timmar före tillagning. Använd en färdig marinad eller skapa din egen. Använd något surt på din marinad ingredienslistan såsom vin, salsa eller italiensk dressing, eftersom syran är en del av vad tenderizes köttet. Vrid flanken stek regelbundet medan marine jämnt smak köttet. Marinera köttet i kylskåpet; ta köttet ut tillräckligt länge innan du planerar att laga det som det kommer till rumstemperatur. Placera en del av oanvänd marinad undan om du vill använda det för att doppa sås eller sås.

steg 3

Placera en ugn rack på en av de översta stegpinnarna. Sätt det en i. Bort från köttet för flanken biff.

steg 4

Ställ in ugnen på inställningen halstra och förvärma i 10 minuter för att nå önskad temperatur. Läs instruktionerna för elektriska ugnar, eftersom vissa modeller kräver lämnar dörren på glänt under förvärmning och tillagning.

steg 5

Spraya pannan med matlagning spray eller torka av den med en tunn beläggning av vegetabilisk olja om du är orolig för det fastnar; Detta är valfritt. Ta flanken stek ur marinaden, klappa den torr med hushållspapper och placera den på en broiler pan. Placera pannan på ugnen rack du placeras nära värmekällan. Vrid flanken stek endast en gång under tillagningen, efter halva tiden. Använd tång i stället för en plastsked som genomtränger kött och släpper sina naturliga juicer, som kommer att lämna dig med en torrare bit nötkött.

steg 6

Halstra en flanken biff som väger 1,5 till 2 pund. för 13 till 18 minuter för kött som har gjort medel sällsynta till medium. Rista flanken biff i tunna skivor.

varningar

  • Äta dåligt tillagat nötkött kan orsaka matförgiftning.

tips

  • I stället för att vrida ner värmen, flytta racket längre bort från värmekällan om det behövs.

Saker du behöver

  • Plankstek
  • Kniv
  • Ugn med en kuggstång
  • broiling pan
  • Marinad
  • Plastpåse eller rostfri skål för marinering
  • Kylskåp