XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Är Sallad Bra för att förlora vikt?

Sallad är sannolikt en av de första mat du tänker på när du börjar planera en diet för att gå ner i vikt. Romaine, grön-blad och röda blad sallad är alla bra val om du är på en viktminskning diet, och du behöver inte hålla sig till tråkiga skålar av sallad enbart för att dra nytta av fördelarna.

Hjälper du begränsa kalorier

Du måste äta färre kalorier än du förbrukar för att gå ner i vikt, och sallad är effektiv för att hjälpa dig att göra det eftersom det är så låg i kalorier. En kopp romansallad innehåller 8 kalorier och en kopp grönt blad sallad innehåller 5 kalorier. Sallad kan hjälpa dig att gå ner i vikt eftersom det tillåter dig att konsumera stora, uppfyller måltider utan alltför många kalorier. Prova en stor grönsallad med romansallad, råa grönsaker och tonfisk, eller lägga till sallad till smörgåsar och wraps för att göra dem större utan att lägga många kalorier.

Fyllning

En viktminskning diet kan lämna dig hungrig, men du kan minska din hunger genom att välja livsmedel som fyller för antalet kalorier de innehåller. De Centers for Disease Control and Prevention föreslår att fokusera på vattenrika, livsmedel fiberrik att undertrycka hunger och begränsa kalorier. Vatten komponerar 95 procent av vikten av sallat, och varje kopp romansallad ger ett gram kostfiber. Dess vatten och kostfiberhalt gör sallad en god mat för viktminskning.

Substitut för högre kaloriinnehåll

Sänk din totala kaloriförbrukning för att främja viktminskning genom att ersätta högre kaloriinnehåll eller högre kolhydratrika livsmedel med sallad, som innehåller mindre än 2 gram kolhydrater per kopp. Använd en stor blad av sallad i stället för en tortilla som en wrap för bönor och salsa, eller linda kalkonbröst och mager ost i sallad i stället för att sätta den på smörgås bröd. Du kan spara kalorier genom att äta sallad wraps i stället för ägg rullar: Roll kokt kycklingbröst, låg salthalt sojasås, tärnad bok choy och vatten kastanjer i sallad istället för stekt ägg roll omslag.

Bästa ihop med andra kalorifattig mat

Sallad själv är låg i kalorier och kolhydrater, men inte alla rätter som innehåller sallad är bra för viktminskning. En kalorifattig sallad med sallad, tomater, gurkor och kycklingbröst kan förvandlas till en fettrik måltid med flera hundra kalorier om du använder krispiga stekt kyckling och lägga helfet ost, krutonger och bacon. Helfet salladsdressing, såsom ranch bidrar 120 eller fler kalorier per portion. Sallad är mest användbart för att förlora vikt om du förbrukar den med andra grönsaker och källor magert protein.