XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur gör jag Dekorera Pontoon Boats?


Marinor, sjö föreningar och andra organisationer kommer emellanåt planera en båt parad som ett sätt för samhället på vattnet för att komma samman. Dessa parader har dekorerade båtar, ibland bygger på ett tema dikteras av arrangörerna. Om du äger en ponton båt och har möjlighet att delta i paraden, kanske du undrar hur man kan inreda det. Med lite avancerad planering och förberedelse, kan det vara en rolig aktivitet, speciellt om du får familj eller vänner är inblandade.

Instruktioner

1 Läs riktlinjerna flyta om du dekorera pontonbåt för deltagande i en båt parad. Om du dekorerar din båt för ett annat tillfälle, har du fri kreativ regeringstid.

2 Dekorera baserat på ett tema du har beslutat om. Håll tillfälle i åtanke som du dekorerar båten. Det kan vara allt från självständighetsdagen, till jul till uppfyllande av ett visst ämne, såsom ett idrottslag eller typ av djur.

3 Få ut dina grundläggande idéer på papper. Du behöver inte vara en skicklig konstnär att göra detta. Om du kan rita, göra separata konturer på insidan och utsidan av pontonbåt och skiss i inredningsidéer du har. För dem som inte är bekväm med teckning, skriva ut en lista över dina idéer. Med någon typ av skriftliga idéer fungerar som grundläggande vägledning och planering.

4 Erhålla alla nödvändiga verktyg och förnödenheter som behövs för dina planer. Detta kan innebära en resa eller två till en hårdvara eller hantverk butik. Objekt som vanligen används i båt dekorera inkluderar julbelysning, flaggor, banderoller, kransar, trä rekvisita och aluminiumfolie.

5 Rengör pontonbåt på insidan och ut så grundligt som möjligt. Dammsug golvet, torka av stolar och bord och befria väggarna i någon smuts. Att ha en ren område att arbeta med hindrar smuts fastnar på någon av dina dekorationer och gör ett bättre intryck på parad domare eller någon annan som kommer att se din båt.

6 Bygg och måla någon rekvisita eller tecken före installationen för att undvika att bli blöt färg på pontonbåt.

7 Installera alla dina dekorationer på dagen för parad eller tillfälle om du parkera din båt i en sluten skydd, fri från vind eller andra element. Använd din inledande skriftliga eller dras plan som en guide om det behövs.