XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur till praktik Softball själv


Om du vill öva softball men inte har en ungefärlig eller en partner att träna med, kan det vara lättare än du tror. Även om du inte kommer att kunna spela praxis spel eller köra vissa laget borrar, kan du enkelt träna softball färdigheter kasta, pitching och slå till på egen hand med lite uppfinningsrikedom och vissa hushållsartiklar.

Instruktioner

1 Pitch i en filt. Du behöver inte en ungefärlig att träna softball pitching. Häng en tung gammal filt på ett klädstreck eller mellan träd eller stolpar som markerar strejkzonen med tejp och kliva av pitching avstånd som används av din liga.

2 Kasta in en filt. Precis som pitching, kan du öva softball kasta kompetens med hjälp av en filt som fångar nät. Tejp från ett mål, och praxis att kasta från olika avstånd och vinklar.

3 Bat från en hemmagjord batting tee. Inte bara för små barn, kan du göra en batting tee genom att sätta en bit gummi rör över en tunn inlägg fäst i marken, vilket gör det till höjden på strejkzonen. Placera softball på toppen av röret, och slog i samma filt som du använder för att öva din pitching och kasta.