XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

HCG kost är en mycket restriktiv diet som utnyttjar kraften i den mänskliga koriongonadotropin (HCG) hormon genom oral dropp eller injektioner för att främja snabb viktminskning. HCG protokollet kräver att deltagarna håller sig till konsumera bara 500 kalorier per dag. Flera typer av livsmedel är strikt tabu och blanda livsmedel under måltider motverkas. Om du kan disciplin dig att följa protokollet utan fusk, kan du räkna med att förlora en till två pund. per dag. Eftersom viktminskning är så känslig för de typer av livsmedel som konsumeras samtidigt på HCG diet, många människor har frågor om vad de kan och inte kan äta.

faser

HCG kost innebär tre faser där inte alla livsmedel är acceptabelt att konsumera för varje fas. Laddningsfasen är den första fasen, som kräver dieter att "ladda upp" på kaloririka livsmedel i två dagar med en kalorigräns på omkring 1500 till 2000. Underhållsfasen är andra och den mest restriktiva. Det varar i 21 till 40 dagar och dieter som krävs för att konsumera bara 500 kalorier per dag. Under den tredje fasen kallas stabiliseringsfasen slutar dieter tar HCG droppar eller injektioner och gradvis ökar sin dagliga kaloriintaget till cirka 800, och se till att undvika socker och stärkelse. Stabiliseringsperioden rekommenderas att pågå cirka 21 dagar.

Mejeri

Mejeriprodukter är endast rekommenderas för konsumtion medan den andra fasen av HCG diet (underhållsfasen). Dieters kan njuta av mjölk, kärnmjölk, kefir, skummjölkspulver, konserverad kondenserad mjölk, getmjölk, begränsade mängder av halv-och halv grädde och vanlig yoghurt utan tillsatt socker. Alla dessa mejeriprodukter måste vara låg fetthalt att tillfredsställa HCG protokollet för denna fas. Fas två HCG dieters kan också njuta av soja mejeri så länge de inte innehåller något tillsatt socker. Inte mer än två koppar (16 oz.) Mejerilivsmedelsprodukter bör konsumeras dagligen.

Ost

Ost är tillåten på den andra fasen av endast underhåll och måste vara låg fetthalt vid alla tidpunkter. Tänk på att på HCG diet, är osten anses vara en källa till protein, inte mejeri. Dieters kan njuta några reducerad fetthalt ost sorter som är 2 procent fett, låg fetthalt eller en del skumma. Typer av ost du kan äta på HCG diet inkluderar American, cheddar, feta, mozzarella, parmesan, Provolone, stuga, ricotta, sträng, icke-mejerigrädde ostsubstitut, getmjölk ost, fårost och skrattar ko Ljus ost.

varningar

Om du inte kan hålla sig till HCG protokoll, kan du uppleva biverkningar och har svårt att gå ner i vikt. De vanligaste biverkningarna är huvudvärk och hungerpangs. Huvudvärk uppstå eftersom kroppen avgifta sig från laddningsfasen. Om huvudvärk varar mer än ett par dagar under underhållsfasen, kontakta din läkare.