XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Visceral fettdepåer är en typ av fett som fäster organ, särskilt i bukhålan. Dessa typer av fettdepåer har korrelerats till uppkomsten av skadliga tillstånd som hyperglykemi, diabetes, högt blodtryck, hjärttillstånd, stroke och vissa typer av cancer hos vissa individer. Dessa fettdepåer håller i kroppsliga toxiner och överdriven hormoner, som senare kan frigöras i blodomloppet att orsaka irreparabla skador. Det är dock möjligt att bli av med viscerala fettdepåer och förbättra sin hälsa genom att genomföra några förändringar i livsföringen.

Instruktioner

Processen

1 Sätt på dina walking skor. Gå under en period av 30 minuter dagligen, sex dagar i veckan. Sätt på dig badkläder och bada i 30 minuter per dag, sex dagar i veckan, när vädret tillåter. Chef till gymmet och använda poolen för 30 minuter för att arbeta bort viscerala fettdepåer.

2 Sätt på din cykelhjälm. Alternativa dina promenader eller simning rutin med 30 minuters daglig cykling för att förhindra tristess.

3 Gå till en online kaloriintag kalkylator för att avgöra din högsta dagliga intag av kalorier baserat på din ålder, vikt, längd och kön. Använd en kaloriräknare för att spåra de kalorier som du förbrukar; hålla åtminstone 500 kalorier under din önskade dagliga intaget för att förlora viscerala fettdepåer.

4 Investera i ett livsmedel skala, mätning koppar och mäta skedar. Använd dem för att hålla dina portioner vid rätt storlek och mätning för produktiv viktminskning.

5 Meditera i 15 minuter till en halvtimme dagligen för att minska din stress. Använd CD med avslappnande musik för att lugna ditt sinne.

6 Ät en halv burk svarta eller gröna oliver var en hälften av en avokado att införa enkelomättade fetter i din kost för att hjälpa i bukfett minskning dag eller.

7 Avstå från att konsumera livsmedel med hög transfetter, inklusive margarin, kakor, tårtor, kex, popcorn, chips, stekt mat och hamburgerkött.

Tips

  • Om du röker cigaretter, bör du sluta. Du kommer att förbättra din luftvägsproblem och du kommer också att minska ansamlingen av visceral fettdepåer.
  • Svälter sig själv är inte en effektiv metod för att förlora vikt och kan vara farliga för hälsan. Inte snabbt när du försöker bli av med viscerala fettdepåer, eftersom det berövar kroppen av viktiga näringsämnen som behövs för att fungera properly.Do inte över träning; utövar alltför kraftigt kan leda till allvarliga muskelbristning och skador.