XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Säkerhet Gun kurser i Sheboygan, WI


Skjutvapen ägare och jägare som söker pistol säkerhetsutbildning kan hitta massor av kurser i Sheboygan, Wisconsin. Staten kräver de flesta jägare att ta en pistol säkerhetskurs innan de har fått en jaktlicens. Kurser som lämpar sig för dem av alla åldrar och skjutvapen erfarenhet erbjuds av idrottsman klubbar, naturvårdsorganisationer och pistol klubbar.

Bondens och Sportsmen Club

Bondens och idrottsmän klubba i Sheboygan erbjuder gratis jägare utbildning kurs som ingår en obligatorisk levande eld del. Kursen för dem 12 år och äldre, fokuserar på att förstå skjutvapen, grundläggande säkerhet, skytte, jägare ansvar, fält vård och förhindra jaktolyckor. Den fria klassen vanligtvis erbjuds två gånger om året. Det uppfyller två nätter i veckan, vanligtvis i genomsnitt 18 timmars undervisning, och undervisas av statligt certifierade instruktörer. När eleverna har avslutat kursen, kan de träna inlärda färdigheterna på bondens och Sportsman klubb skytte fält.

Bondens och Sportsman Club

2412 N. 44. St.

Sheboygan, WI 53083

920-458-2229

farmerssportsmens.org

Sheboygan Rifle & Pistol Club

Den Sheboygan Rifle & Pistol Club erbjuder en grundläggande pistol kurs certifierad av National Rifle Association. Kursen lär pistol säkerhet, kunskaper, färdigheter och förhållningssätt som krävs för att hantera skjutvapen. Det är åtta timmar lång, inklusive klassrummet tid och en levande eld del som omfattar praxis hanterings revolvrar och halvautomatiska handeldvapen. En skriftlig tentamen krävs för att passera klassen. Framgångsrika studenter få "NRA Guide till grunderna för Pistol Shooting" handbok, en Winchester / NRA skytte häfte, NRA: s officiella vapen säkerhetsregler broschyr, och ett intyg om fullgörande.

Sheboygan Rifle & Pistol Club

PO Box 363

Sheboygan, WI 53082

920-452-8383

sheboyganrifleandpistol.org

Koenig s Conservation Club

Den Koenig s Conservation Club värd två jägare säkerhetsklasser varje år, i april och augusti. Klasser träffas två kvällar i veckan och två lördagseftermiddagar, för totalt nio sessioner. Klasserna varierar från 30 till 35 studenter, och studenter ska vara minst 12 år gammal. Undervisningen fokuserar på skjutvapen och ammunition, skjutvapen säkerhet, en jägare ansvar, djurliv identifiering, beteende och bevarande. Klassen innehåller en levande eld segment med hagelgevär och .22 gevär. Studenterna kommer att lasta och lossa vapen och lära sig att säkert transportera och transport skjutvapen.

Koenig s Conservation Club

3824 Broadway Ave.

Sheboygan Falls, WI 53085

920-467-2722

koenigsconservationclub.com

Wisconsin Department of Natural Resources

Wisconsin Department of Natural Resources erbjuder en jägare utbildning kurs flera gånger under året, med några sessioner i Sheboygan området. Kursen fokuserar på skjutvapen säkerhet och utbildning, viltvård, jägare ansvar och fält vård. Rekommenderad elev ålder är 12 år och äldre. Minsta kurstiden är 10 timmar, men i genomsnitt 18 timmar. Kostnaden är $ 10 per student.

Wisconsin Department of Natural Resources

101 S. Webster St.

PO Box 7921

Madison, WI 53707

608-266-2621

dnr.wi.gov