XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Skimboarders står tålmodigt på stranden i väntan på vågorna att bryta. Till skillnad från surfing, skimboarding kräver bara några inches vatten för att glida över stranden. Glasfiber skimboard har en oval form med en spetsig näsa och räfflad svans. Professionella skimboard har förmågan att överföra från sandstranden till brytande vågor i havet. Skum Online rekommenderar vaxning toppen av din skimboard för ökad dragkraft under höghastighets Carves och manövrar.

Instruktioner

1 Stå i en stationär position cirka 25 fot från vattnet. Hålla den spetsiga nosen på skimboard i din icke-dominanta handen och den spårförsedda svansen i din dominanta hand. Sprint mot havet som en stor insättning av vatten tvättar på stranden.

2 Rikta nos skimboard mot brytande vågor. Släpp skimboard på vattnet som du sprinten framåt. Hoppa vertikalt för att landa på toppen av vaxat skimboard.

3 Skjut fötterna om axelhöjd isär med din leda fot ca sex inches från näsan. Luta sig tillbaka något för att hålla den spetsiga nosen ur vattnet. Flytta din kroppsvikt för att styra mot brytande vågor.

4 Närmar vågen i en liten vinkel för att undvika att kastas bakåt. Böj knäna när du stiger den sluttande ytan på bromsvågen. Rotera axlarna för att snabbt snurra skimboard och möta stranden.

5 Rikta nos skimboard mot stranden. Luta sig framåt som brytande våg kastar dig mot stranden.

Tips

  • Öva dessa grundläggande våg körteknik att förbättra dina skimboarding färdigheter.