XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man installerar en basket Backboard Specifikationer


Basket införlivat ryggstöd misstag. Eftersom fler och fler människor började titta på spel, skulle åskådarna står i gallerier eller balkonger som korgarna spelarna använde fästes. Angelägna om att se deras lag vinner, skulle fans ofta når över och styra bollen under spelets gång. År 1895 var en regel som inrättats om att det bör finnas en backspärr gjord av skärmen eller andra fasta material och att storleken ska vara 6 fot av 4 fot, specifikationer som finns kvar på plats i dag. Installera en ryggstöd officiella specifikationer kräver följande strikta regler som fastställts av basket regler utskott.

Instruktioner

Hur man installerar en basket Backboard Specifikationer

1 Se till att du förstår de specifikationer som fastställts i de officiella regelböcker. En standard rektangulär ryggstöd är 42 inches hög och 6 fot bred. På baksidan av fälgen ska vara 6 inches från ryggstöd och fäst med en platt metallstycke. Ryggstöd skall sticka 4 fot från baslinjen och bör vara 15 fot från den fria kastlinjen. Placera backboard så att fälgen är exakt 10 fot bort från marken.

2 Bestäm var du vill hänga din ryggstöd. Kom ihåg att standardbasketkorgen är 10 fot från marken och att det ideala spelytan är plan, slät och hård.

3 Gräva ett hål för att placera stången. Gräva en 2-fot med två fot med två fot hål kommer att säkerställa att din basketkorgen inte rör sig eller faller ned över tiden. När du har grävt ett hål, markera en linje på basket pol 18 inches från botten. Fyll hålet helt med cement, följa instruktionerna på cement väska.

4 Medan cementen fortfarande är våt, sätter stången till 18-tums märket du gjort i föregående steg. Se till stången är rak, med hjälp av en nivå. Låt betongen nöja minst 48 timmar.

5 Fäst ryggstöd. Med hjälp av en annan person, klättra upp för stegen och skruva fast ryggstöd i lämpliga hål på basket pol. Se till att skruvarna är åtdragna nog så att bakre skivan inte faller utanför stolpen.

Tips

  • Fylla polen med cement kommer också se till att din basketkorgen inte kommer att röra sig eller rotera över tiden.
  • Försök inte att göra detta själv. Basket backboards är tunga och skrymmande och kräver åtminstone två personer för att hålla dem på plats medan de skruvas in.