XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Känner mig ledsen är inget att skratta åt, särskilt om din sorg är en form av depression. Att vara lycklig är mycket roligare, men tyvärr en hel del människor lider av djupa känslor av sorg och skulle göra nästan vad som helst för att må bättre. Vissa mediciner hjälper, men naturen erbjuder lösningar utan biverkningar. Eftersom vissa livsmedel hjälpa till med produktion av serotonin och sedan serotonin har visat sig främja känslor av lycka, får livsmedel av denna typ vara värt att införliva i din kost när du vill höja humöret. Selen och Omega-3 fettsyror som finns i några av de livsmedel som nämns nedan kan också få dig att känna dig gladare. Här är hur man ska äta för att vara lycklig.

Instruktioner

1 Ät paranötter. Paranötter innehåller en mycket hög mängd av serotonin. Som det går, men för mycket av något kan vara dåligt för dig, och för mycket serotonin kan vara giftiga. Av denna anledning bör endast ett fåtal paranötter konsumeras på en gång och endast en gång i en stund när du vill lyfta din sprit.

2 Munch på valnötter. Valnötter innehåller serotonin också. De innehåller också omega-3-fettsyror som rapporteras att hjälpa till vid förebyggande av depression. Valnötter är också en rik källa till protein och innehåller B-vitaminer, zink, fosfor, magnesium, järn och kalcium.

3 Ta en tomatsallad. Tomater är en annan mat som innehåller serotonin. Tomater är också hög i vitamin C. Att äta en tomat sallad med din favorit salladsdressing kan sätta dig på bättre humör på nolltid.

4 Kasta en Caesar sallad. Ibland när någon känner blå de saknar folsyra. Denna B-vitamin finns i romansallad, så om du vill sätta ett leende på läpparna, gör dig själv en Caesar sallad, eller en vanlig sallad med romansallad i det.

5 Njut spenat. Äta spenat för sina antioxiderande krafter. Antioxidanter hjälper till att förhindra fria radikaler som kan leda till känslor av sorg och depression.

6 Ta i vissa tonfisk. Äta tonfisk. Tonfisk är en annan mat som är rik på omega-3-fettsyror.

Tips

  • Konsumerar inte stora mängder av en kombination av dessa livsmedel i en dag.
  • Försök inte att behandla dig själv om du misstänker att din depression allvarligt påverkar ditt liv. Söka hjälp från en läkare innan du försöker att behandla dig själv.