XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man läger i en pickup säng


Om du har funderat på att komma bort till naturen, men inte äger ett tält eller släpvagn, omvandla sängen av din pick-up till en tillfällig camping skydd är ett bra sätt att komma igång utforska utomhus utan att investera en hel del av pengar. Leveranser och utrustning som behövs för att utrusta din lastbil för övernattning är lätt lagras och kommer inte att ta upp en hel del värdefullt utrymme, medan bekvämligheten att sova upp från marken bort från buggar och fukt ger en bekväm camping upplevelse.

Instruktioner

1 Lägga väderbeständig presenning i bädden av lastbilen, så att den kan falla över hjulhusen och sidorna. Placera skumgummikuddar på längden i lastbilsflaket, sida vid sida ovanpå tarp. Blåsa upp dubbel luftmadrass och lägger den ovanpå de skumgummikuddar.

2 Lägg sovsäckar ovanpå luftmadrass. Stå upp trästolpe och skjut den genom kylaren handtaget tills det vidrör marken. Wrap bungee sladdar tätt runt kylaren för att hålla stången stadigt på plats.

3 Dra bakluckan på lastbilen ner och skjut svalare under den. Centrera trästolpe längs mittpunkten av bakluckan, roterar den andra änden av kylaren så att den sitter under bakluckans vänd framåt. Binda en ände av repet till mitten av den främre stötfångaren av trucken.

4 Dra repet över hytten på lastbilen och säng och knyta den till toppen av stolpen. Dra en presenning jämnt över repet för att bilda en valp-tält. Bind ner sidorna av tarp till botten av lastbils sidor med bungee sladdar och klippa nättyg över öppningen i tältet med hjälp av kläder stift.

5 Avlägsna trästolpe från sitt läge fastspänd på kylaren när det är dags att laga mat. Tryck på sängkläder och presenningar framåt bort från bakluckan. Dra bakluckan ned och lägga bit plywood lägenhet i centrum av det.

6 Använd plywood yta som ett livsmedel prep område för att skära och hugga. Placera gasolspis ovanpå plywood för att förhindra bitande eller repor på bakluckan och fäst propan kapseln enligt tillverkarens anvisningar. Lägga plywood över den stängda svalare att använda som en tabell om ingen picknickbord tillhandahålls på campingplatsen.

7 Demontera tältet genom att haka tarp och obundet repet från stolpen och den främre stötfångaren. Rulla skumgummimattor upp och vik presenningar och tömda luftmadrass. Lagra presenningar och luftmadrass i botten av förvaringsbehållaren, följt av propan spis, gummimattor och nätmaterial, och varje köksutrustning.

Tips

  • Se till kylaren är tillräckligt tungt för att stabilisera tältstång vid slutet av bakluckan.