XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En inomhus vadd bur kan vara till nytta för baseball eller softball spelare samt deras tränare. En inomhus vadd bur tillåter spelare att öva att slå som helst på dygnet i alla väder. Inrätta en inomhus vadd bur rätt är viktigt för att skapa en effektiv plats för spelarna som kommer att gynna dem mest.

Att hitta en Space

Se till att du har en plats som särskilt tilldelats dig och ditt lag och att utrymmet är tillräckligt. Fråga din athletic direktören där du skulle tillåtas att inrätta en vadd bur. Du kommer att behöva ett utrymme stort nog att rymma en pitching maskin set 60 meters avstånd från en smet. Denna längd gör att du kan placera pitching maskin närmare om det behövs, men gör det möjligt att reaktionstiden för en delning kommer från 60 fot.

plocka Utrustning

Du kommer att behöva bestämma, baserat på hur mycket utrymme du har, vilken utrustning du ska använda. Du kanske inte kan använda all utrustning du vill, men det några saker du måste ha för din vadd bur. För att effektivt slå till flera spelare under en lång tid, behöver du en pitching maskin. Du behöver också bollar som är gjorda för pitching maskiner. Du kommer också att behöva nät för att omge huvud batting området att fånga bollar som de drabbas. Detta nät kommer att omsluta hela batting området. Det finns vadd bur ramar du kan köpa eller, om det finns ett sätt för dig att effektivt ställa in nät i inomhus, kanske du inte behöver ramen. En vadderad område bakom smeten kommer att behövas om du ställa in nära en vägg. Du behöver också hjälmar samt en pitching skärm för att skydda personen utfodring bollar genom pitching maskin.

Valfria Utslagning Stationer

Förutom huvud vadd bur område, kan du också ha flera slå stationer. Dessa kan användas för mjuk toss, utslags arbete och swing praktiken. Dessa stationer kan ställas in i närheten av huvud bur men inte för nära. Du kan ställa in mer nät för mjuka slänga station och tee arbete om du vill använda riktiga kulor, eller så kan du helt enkelt ställa upp framför en vägg om du vill använda wiffle bollar. Övnings swing stationer bör vara specifikt för spelare att finjustera sina vadd stilar och praktisera upprepning. Om det är möjligt, placera en spegel nära dessa stationer så spelare kan se vad de gör och korrigera eventuella misstag innan upprepa dem. Spegeln kommer att behöva vara långt ifrån någon verklig bollar så att den inte skadas.

Kom ihåg Säkerhet

När du skapar din stationer i inomhus burar vadd, vara säker på att de är tillräckligt långt bort från varandra så att ingen kommer att bli träffad med en boll eller hindra annan torped.

Skapa en lista över regler

När du skapar din inomhus vadd bur, skriva regler för anläggningen och lägga dem där de är synliga för alla. Smeter inom huvud vadd bur bör alltid bära hjälm. Låt inte någon kohandel inom anläggningen eftersom fladdermöss kommer att svänga och bollar kommer att flyga. Den vadd bur bör vara ett område bara för att arbeta på swing tekniker och slå.