XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bygger simning uthållighet


Simning kanske inte verkar som en stor genomslagskraft träning, men som alla som har försökt att simma långa avstånd kan berätta för dig, kan det vara ganska svårt. När du vill börja simma för fitness, eller om du kommer att tävla i en triathlon, bygga din simning uthållighet är viktigt. Precis som alla andra typ av träning, med början ut långsamt och byggnaden gradvis är det bästa sättet för att se framgång.

Instruktioner

1 Gör ett register över var du börjar. Har någon gång att se hur länge du kan simma i en kontinuerlig takt. Mät längden på din simma också. Registrera dessa data så att du kan återkomma och se hur du utvecklas.

2 Välj ett mål att arbeta mot. Om du tränar för en ironman eller triathlon, kan målet sättas för dig. Annars bestämmer hur långt du vill kunna simma i vilken tid. Nå för målet kommer att bli en källa till motivation. Ge dig själv en tidsram inom vilken du vill nå ditt mål. Sedan ge dig själv en vecka markör för tid och avstånd du vill träffa i att vissa tid. Men inte vara övernitiska i din målsättning. Om du sätta upp mål som du sannolikt inte kommer att träffas, kommer du bara att bli avskräckt.

3 Bestäm hur många varv per vecka bör du öka din simma för att nå ditt mål. Om du inte kan simma det ökade antalet varv utan att känna sig yr, minskar. Fortsätta träna mot det ökade antalet varje gång du bada tills du kan utföra det.

4 Öka din varv varje vecka, fortsätter att utöva olika slag och arbetar på din andningsteknik. Din andning ska vara i tid med varje slag så att din kropp får en stadig tillförsel av syre och dina slag är jämnare.

5 Öva med simning hjälpmedel, såsom kickboards och dolme. Dessa kommer att bidra till att öka dina muskler i ben och armar, vilket gör simning lättare.

Tips

  • Simning är en fantastisk sport för dem som lider av astma. Ökad simkunnighet och uthållighet kan ha underbara fördelar andas i allmänhet.
  • Alltid tala med din läkare innan du börjar en ny övning rutin. Se till att dina mål är tillräckliga och lämpliga för din aktuella konditionsnivå.