XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur bli en bra Friidrott Coach


Som en utmärkt lärare, kan en bra friidrottstränare göra stor skillnad i världen. Friidrott tränare är inte bara ut med att vinna men ingjuta liv lektioner inom sina spelare, liksom. Bra tränare måste kunna inspirera och älskar att undervisa. Du kan hitta med några enkla steg möjlighet att ge unga idrottare kunskap och en känsla av egenvärde.

Instruktioner

1 Visa dina spelare du verkligen bryr sig om framgång för laget. Förbered lika hårt som du förväntar dig att dina spelare att förbereda sig. Spelarna kommer att känna den nivå av ansträngning deras tränare lägger fram och i sin tur baserar sin egen insats på denna uppfattning.

2 Demonstrera grunderna i spelet men stanna hands-off under laget borrar. Spana efter rätt teknik och observera svaga punkter i lagets dynamik är en uppgift bättre utförs från sidlinjen.

3 Skapa en miljö där team-building kan inträffa. Även om det är viktigt att vara sympatisk till dina spelare, måste en bra friidrott tränare också kommandot respekt från sina spelare och motståndare. Med alltför bekant en relation med dina spelare kan leda till bristande respekt.

4 Stress disciplin i alla aspekter av spelet. Hjälp spelare nå sin fulla potential genom att hålla dem med hög kvalitet och aldrig sälja korta sina förmågor. Betona hängivenhet, ansträngning, och lagarbete.

5 Håll förtrogen med de senaste strategier och regeländringar i din sport. Delta kliniker och seminarier om coaching strategi. Är upp-to-date på teorier och filosofi hjälper dig att bättre angripa motståndaren.