XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Särskilda Mini-studsmatta lymfatiska övningar

Med hjälp av en mini studsmatta hjälper dig att utöva din lymfsystemet, vilket frigör kroppen av bakterier, giftigt avfall, fettkulor, fångade protein och döda celler, säger nationellt känd nutritionist Ann Louise Gittleman, författare till "Fat Flush Fitness Plan." Avfall samt immunceller cirkuleras genom systemet när musklerna i armar och ben rör sig --- det inte har en "pump" som cirkulationssystemet gör med hjärtat. Rebounding på en mini-trampoline kan öka lymfa flöda 15 till 20 gånger, säger Verne Varona i "Macrobiotics för attrapper." Vissa mini-trampolin övningar hjälpa dig att få lymfdränage systemet rörelse.

ljus Bounce

Använd ljus studsar på mini studsmatta för åtminstone 10 till 15 minuter för att stimulera din lymfsystemet rekommenderar Ellen Kamhi i sin bok, "Alternative Medicine Magazines definitiva guiden till viktminskning." De snabba förändringarna i gravitation orsaka din lymfan kanaler för att utöka och förbättra lymfcirkulationen. Faktum är att när du landar på din studsmatta, upplever du dubbelt så gravitationskraften. Detta gör studsande effektivare än att köra för att stimulera lymfflödet, säger Kamhi. Börja varje studsande session med diafragma andning, och andas djupt, råder Linda sida, författare till "sunda helanden avgiftning."

Marching Bounce

Använd en marsch studs med höga knän som ett alternativ eller tillägg till ljus studsande rekommenderar Gittleman. Som ni marschera på plats på din studsmatta, sätta knäna upp så högt du kan utan att kompromissa med ditt saldo. Swing armarna framåt och tillbaka som du studsar, med höger arm framåt när vänster knä är upp och vice versa.

styrka Bounce

Använd en styrka studsar genom att böja knäna och trycka upp i ett hopp. Swing armarna uppåt när du hoppar. Se till att du böjer knäna när du landar. Gittleman rekommenderar att införliva denna övning i din mini-trampolin rutin för fem minuter.

Kick Bounce

Kick studsande innehåller dina armar och ben. Bounce och sparka ett ben ut framför när du kommer upp. Returnera den till studsmattan som du landar. Studsa igen och sparka andra benet ut. Fortsätt att alternera. När vänster ben är ute, svänga höger arm ut också, och vice versa. Gör denna övning i fem minuter, säger Gittleman, som rekommenderar att arbeta upp till 40 minuter av studsande totalt och införliva ett antal övningar under din mini-trampolin träning.