XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Verkliga fördelar av Q10


Coenzym Q10 (eller Q10) påverkar positivt hälsa. Dess roll är nödvändig för att producera cellulär energi, som driver kroppen. Dagligt intag av denna antioxidant genom tillägg form eller genom intag av fisk, inälvsmat och fullkornsprodukter kan bekämpa många frågor som trötthet, fetma, hjärt- och kärlsjukdomar och ett svagt immunförsvar.

Q10 hjälper hjärtat

Hjärtat är en vävnad som kräver en hel del energi, och Q10 producerar det behövs energi. Därför är det ingen överraskning att forskning visar Q10 är avgörande i kampen mot hjärtsjukdomar. Karl Folkers, ett landmärke forskare på Q10, noterar 70 procent av hans patienter nytta av att ta Q10. Denton Cooley, en hjärtkirurg, noterar också att 75 procent av hans hjärtpatienter hade mycket låga mängder av Q10 i sina system, vilket betecknar det faktum att Q10 hjälper hjärtat. Ytterligare studier visade att Q10 bidragit till att sänka blodtrycket efter några veckor och hjälpte hjärtat läka från effekterna av kemoterapi. Det bidrog också till att sänka fria radikaler innan hjärtkirurgi och stärka hjärtat under återhämtning.

Q10 påverkar kolesterol

Q10 nivåerna är lägre hos personer med högt kolesterol. Dessutom läkemedel som sänker kolesterol också minska den naturliga Q10 nivå i kroppen, vilket gör det viktigt att ta Q10 att balansera bristen. Hantera kolesterol är också viktigt för diabetiker. Nyligen genomförda studier på diabetiker visade att ingen hypoglykemisk reaktion hände när diabetiker tog Q10 två gånger om dagen.

Vardagliga fördelarna med Q10

Q10 förbättrar den allmänna hälsan för friska individer också. Det kan öka prestationsförmågan, förhindra toxin överbelastning, hjälpa svullet tandkött, förbättra fysisk tolerans och öka rörligheten sperma. Dessutom kan det ibland stimulera kroppens ämnesomsättning, vilket resulterar i viktminskning. Q10 är också visat sig bromsa utvecklingen av Parkinsons sjukdom och för att minska svårighetsgraden av migrän. Alltid söka råd av en läkare innan du tar något tillägg.