XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De två vanligaste fladdermöss är trä och aluminium typer och debatten om vilken som är bättre har efterföljande i årtionden. Jämförelser kan göras mellan de två för att se vilken som är bättre.

Fart

En studie visade baseballs drabbats av aluminium fladdermöss gick nästan 4 mph snabbare än de som drabbats av trä. Men en annan forskare hävdade trä bat brist på rekyl innebar ytterligare drivlängd för baseboll.

Vikt

Vikten av den bat kan ändra bollens uppförande. Aluminium fladdermöss är lättare och möjliggöra snabbare växlar när man flyttar, medan trä bat tunga vikt innebär mindre rekyl för bollen.

Skön plats

Förmodligen är en av de viktigaste aspekterna för alla basebollträ känd som "sweet spot", där bollen kan träffa för mest makt. Aluminium fladdermöss har en mycket bredare sweet spot tillgänglig än trä fladdermöss.

inlärningsförmåga

Många tränare hävdar trä fladdermöss är mer överlägsen för utbildning. Till exempel, utbildare fortfarande använda trä fladdermöss för nybörjare så att de lär sig att använda en sweet spot så att de vet hur man använder en effektivt.

slutsatser

I slutändan verkar det allt att falla på personliga preferenser. Aluminium erbjuder bättre effekt, men trä fladdermöss erbjuder mindre rekyl och rekommenderas för nybörjare.