XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

hand-eye samordning är viktigt för alla. Det spelar ingen roll om en person vill bara att fördröja åldrandet eller vill bli bättre på en viss idrott, är hand-eye samordning en viktig tillgång. Förbättra samordningen hand öga kan hålla reflexer angelägen. Detta bidrar till att förbättra vardagliga aktiviteter som att köra en bil eller leka med barnen. Läs vidare för att lära hur man kan förbättra hand-eye samordning.

Instruktioner

1 Utöva olika sporter. Dessa sporter behöver inte vara de typiska aktiva sporter som fotboll eller basket. Ping pong är stor aktivitet som kan förbättra samordningen hand-öga. Tennis är en annan stor sport att prova eftersom det är i princip ping pong spelas på en större skala.

2 Spela fångst med en vän eller släkting. Den enkla handlingen att upprepade fånga en boll, vare sig det är en fotboll, baseboll eller tennisboll kan bidra till att förbättra hand-eye samordning. En annan extra nivå som hjälper koncentrationen är att skriva bokstäver eller siffror på bollen. Då som du fånga bollen försöka ringa ut den sista bokstav eller siffra som du ser innan fångsten. Detta bör göras med en boll som inte kommer att skada deltagarna.

3 Lägg mer zink i kosten. Studier har visat att 20 mg av zink om dagen kan förbättra samordningen hand-öga. Livsmedel som innehåller zink inkluderar ostron, pumpafrön, hela korn, solrosfrön, animaliska proteiner, bönor, nötter och mandlar. Mat som blockerar zinkabsorption inkluderar baljväxter, fullkorn bröd och spannmål. Innan någon förändring i dietary regemente kontakta en läkare.

4 Utnyttja videospel. Nu denna fråga är fortfarande en ganska omdiskuterad ämne. Så detta kan användas som bara en ursäkt för att slappna av och spela. Vissa videospel tout denna förmån, men det är upp till individen att bestämma värdet av det.