XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Negativa effekter av bantningspiller

Bantningspiller är oreglerad, så det finns inget sätt att veta vilka som fungerar och hur säkra de är. Den amerikanska Fodd and Drug Administration anser inte bantningspiller som läkemedel, så om det finns ett stort antal klagomål om ett visst märke eller typ av piller, kommer det inte att ingripa eller utfärda en varning. Tar bantningspiller är inte den magiska lösningen det är tänkt att vara. I själva verket, om du inte ändrar hur du äter och motion, även de få pounds du kan förlora med bantningspiller är bundna att komma tillbaka.

Missbruk

Enligt Federal Trade Commission, många bantningspiller "annonserade fördelar inte existerar. Detta gäller särskilt för piller som gör upprörande löften som "förlora 20 pund. I en vecka" eller "gå ner i vikt äter allt du vill." För många människor, kan detta bli ett pågående problem. I stället för att koncentrera sig på att lära sig äta bra och ändra dina matvanor, kan du bli beroende av löftet om större men enkel viktminskning. Enligt ätstörningar webbplats Något Fishy, ​​kanske några piller har beroendeframkallande egenskaper, så att du hamnar må bra när du tar dem och sjuka eller nedåt när du slutar, vidmakthåller en cykel.

Vanliga biverkningar

Enligt Something Fishy, ​​kan bantningspiller orsaka en rad biverkningar. De flesta av dem är mindre och, medan besvärande, de är inte farliga. Vanliga biverkningar inkluderar sömnlöshet, rastlöshet, huvudvärk, diarré eller muntorrhet. Enligt bedrägerier Guides kan piller som lovar att blockera kolhydrater eller fett orsakar diarré, kramper och andra tarmproblem, även om det tas enligt anvisningarna.

Allvarliga biverkningar

Medan de flesta biverkningar av piller försvinner när du slutar ta dina piller, är detta inte alltid fallet. Hjärtarytmier och hjärtklappning, tryck över bröstet, yrsel och förvirring kan inträffa med långvarig användning av bantningspiller. Enligt Något som är skum, hjärtsvikt eller stroke är också möjliga, liksom konvulsioner och njursvikt. Phen / Fen, ett dietpiller som nu är förbjudet i USA orsakade primär pulmonell hypertension i vissa användare, vilket kan leda till andningsstillestånd och död.