XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lever rengöra Detox Diet


Levern utför ett antal viktiga funktioner (inklusive hantering av ämnesomsättningen och matsmältningen), så det är viktigt att du behålla sin hälsa. Förespråkare av periodiska levern renar detoxdieter antyder att spola kroppen av giftiga ämnen genom användning av örter som Berberis (även känd som Berberis och dokumenteras av US Food and Drug Administration) kommer att lindra trötthet och även åtgärda gallsten.

Hur det fungerar

En frisk kropp eliminerar normala vardagliga gifter i levern. För att förbättra detta är Berberis tas oralt för att främja produktionen av galla (en vätska som produceras av levern som stöd i matsmältningen) och fungerar som en mild laxerande. Medan dess mirakulösa funktioner som inte nödvändigtvis styrkas, när det används enligt anvisningarna och med måtta, skadliga effekter är inte uppenbara heller. Men alltid rådfråga din sjukvårdspersonal innan man inleder lever rensning detox diet för att säkerställa att den är rätt för dig.

Vad du gör

Att inleda en lever rengöra detox diet, begränsa din dagliga livsmedelskonsumtion till frukt, ångkokta grönsaker, bönor och nötter, och minska eller eliminera kött, socker, mejeriprodukter och koffein från dina måltider. Inköp och inkludera Berberis i levern rengöra detox diet enligt anvisningar på förpackningen, Vanligast Berberis rekommenderas för användning som ett flytande extrakt eller te, förbrukas 15 till 20 minuter före måltid. De flesta detox diet ordinera anslutning för 7 till 10 dagar för effektivitet.

Vad du kan förvänta

Var noga med att dricka minst 10 8-oz. glas vatten om dagen för att förhindra uttorkning, en vanlig biverkning av lever rensning detox program. Detta kan orsaka huvudvärk och allmän sjukdomskänsla. Om du upplever näsblod eller kräkningar, sluta Berberis använda omedelbart. Du kan känna lättare och förlora en del oönskade pounds som ett resultat av din lever detox diet och ditt engagemang för god hälsa.