XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man Välj en cykel Lock


Cykel lås kommer i olika stilar. Dessa stilar speglar en kombination av personliga preferenser och behov. Vissa cyklister, till exempel, föredrar ett kombinationslås till ett nyckellås. En annan cyklist kan önska ett lås som är lätt och enkel att bära över långa avstånd. I vilket fall som helst, för cyklisten som skatter sin springare, är en cykel lås en viktig investering. En kvalitet lås används på rätt sätt i hög grad minskar risken för cykelstölder.

Instruktioner

1 Välj antingen en kombination eller nyckellås. Kom ihåg att när en nyckel, knapplåset kan inte öppnas på något konventionellt sätt. En kombinationslås, under tiden, kräver att komma ihåg eller skriva ner en serie tal.

2 Bestäm hur mycket tid du spenderar cykla. Medan en tjock, tung lås kan ge ökat skydd, kan ett sådant lås också blivit ett ankare över långa miles. En lättare, kabel-stil lås kan vara mer perfekt för långväga ryttare som vill spara vikt. För bättre säkerhet, väljer en kabel lås som har en inbyggt lås, snarare än en som använder ett hänglås.

3 Kontrollera stöld statistik för ditt område. En hög brottslighet område bör tas i beaktande. Kraftiga U-lås, O-lås och kedja lås är i stort sett immun mot Hacksågar, hammare och stämjärn, vilket gör dem låsen val i hög brottsområden.

4 Överväga värdet på din cykel och räkna med att spendera mellan 10 procent och 15 procent av sitt värde på ett lås. Även om inte en hård och snabb regel, att spendera mer för ett lås i allmänhet leder till en starkare, mer tillförlitlig modell. Dessutom dyra lås är mer benägna att erbjuda någon form av garanti mot cykelstölder.