XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Skapa en diet för att möta närings utmaningarna Brottare ansiktet kan vara mycket mer utmanande än att skapa en diet för andra idrottare. Brottning delar konkurrenter i viktklasser så idrottaren fokus är inte bara att vara stark men också på att behålla sin vikt. Närings utmaningarna för brottare är dubbel. Först måste de se till att kroppen får tillräckligt med kalorier, vitaminer och mineraler för att återhämta sig från träning tillsammans med att uppfylla protein behoven hos en idrottsman. För det andra måste de förbli mager som möjligt så att de kan konkurrera inom det valda viktklass.

nutrition Basics

Förblir magert genom att få de flesta av dina kalorier från livsmedel i deras naturliga tillstånd. Du bör sträva efter att undvika skräp livsmedel inklusive socker, bearbetade livsmedel och raffinerat mjöl objekt som dessa livsmedel innehåller i allmänhet kalorier som saknar verklig näringsvärde. Strukturera din diet kring friska kolhydrater, som frukt och grönsaker och fullkornsprodukter som korn, vete och råg.

Idrottare har ytterligare proteinbehov - den amerikanska dietetik Association (ADA) rekommenderar förbrukning på cirka 0,8 gram protein per pund kroppsvikt dagligen. Att intag bör komma från magert proteinkällor som fisk och skaldjur, ägg och magert kött, kalkon och kyckling.

Slutligen, spetsa din kost med hälsosamma, naturliga fetter som de från olivolja, rapsolja, kokosolja, mandlar, valnötter, jordnötter och cashewnötter. För enkelhetens skull omfattar en frukt eller grönsak, en fullkorn produkt, en mager proteinkälla och en hälsosam fettkälla i varje måltid för att hålla din kost balanseras hela säsongen.

vilket gör Vikt

Upprätthålla ett livsmedel logg som innehåller antalet kalorier som förbrukas per dag för att hjälpa dig att hålla i din viktklass. Detta kommer att hålla dig från att behöva släppa stora mängder vikt innan ett möte. Håll maten log antingen i en anteckningsbok eller i ett Word eller Excel-fil, som listar de livsmedel som äts och deras kaloriinnehåll. Med tiden kommer detta att ge dig en uppfattning om hur många kalorier du behöver äta per dag för att vinna, förlora eller bara behålla vikten. Det kommer att bli en ovärderlig referens om du väljer att flytta upp en viktklass senare i din karriär.

hydra~~POS=TRUNC

Kom ihåg att hålla dig ordentligt släckt hela utbildningen. Generellt sett, du bör konsumera minst åtta 8-ounce glas vatten per dag. Utöver detta, enligt ADA, du bör också sträva efter att konsumera vätskor och kolhydrater under träning och uppfyller. Sikta på att ta in åtminstone 30 till 60 gram kolhydrater per timme - regelbunden konsumtion av sportdrycker, såsom Gatorade eller Powerade, är ett enkelt sätt att nå dessa mål. Kom bara ihåg att räkna dessa kalorier i maten loggen. Hydrations är särskilt viktigt att förhindra reducerad prestanda från uttorkning om du har använt diuretika eller andra vatten manipuleringstekniker för att hjälpa dig gå ner i vikt innan ett möte.