XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En trasig axel är bland de vanligaste skador på golfklubbor. Specialverktyg och tekniker behövs för reparationer. Att veta hur man tar bort trasiga golfskaft från Ping järnklubbor är en avgörande reparation förfarande som kan spara tid, kostsamma besök på pro shop, och hjälpa till att återställa dina strykjärn till fungerande skick.

Instruktioner

1 Värm hylsan, bandet som ansluter axeln till järn huvudet, med en propanbrännare i fem sekunder.

2 Skär hylsan bort från axeln med en mattkniv.

3 Placera järnet i en axel extractor, vilket gör att huvudskruvstäd är säker. En axel utsug är en specialiserad skruvstäd och domkraften kombination där skruvstäd säkrar klubb på plats medan domkraften Pries klubbhuvudet från axeln.

4 Pumpa domkraftens handtag av axeln extraktorn åtta gånger för att applicera tryck på hosel, den del av järnhuvudet att axeln passar inuti. Med en skruvaxel extractor, vrid utvinning skruven tills tryck appliceras på hosel.

5 Värma hosel med en propanbrännare under 10 sekunder. Detta kommer att bryta epoxi obligationen fästa axeln till järnhuvudet.

6 Pumpa domkraftens handtag av axeln extractor tills axeln extraheras från järnhuvudet. Vrid extraktion skruven tills axeln extraheras från järnhuvudet.