XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan vitaminer bli av med Spider vener?

Ådernät uppstå när ytliga blodkärl visas på benen, i färgerna rött eller blått på huden. Även om de förekommer oftast på benet, kan ådernät också hittas i ansiktet och andra delar av kroppen, enligt American Academy of Dermatology.

bioflavonoider

Bioflavonoider är en kraftfull antioxidant som innehåller anit-inflammatoriska egenskaper, hjälper till att hålla väggarna i en ven stark, enligt naturen. Bioflavonoider bidra till att skydda den strukturella integriteten hos dina kärlväggar och även stoppa fria radikaler från att komma i dina fartyg. De två viktigaste bioflavonoider som bidrar till att främja vaskulär hälsa och öka styrkan av dina fartyg är PYC nogenol och druv. Druva frukter har en hög källa till bioflavonoider i dem.

C-vitamin

C-vitamin är nödvändigt att hjälpa tillverka två förbättra proteiner som kallas kollagen, vilket gör huden, blodkärl och ärrvävnad, och elastin. Båda dessa vävnader bidra till att hålla venen väggarna flexibel och stark. C-vitamin är mycket viktigt eftersom om du kan lätt får blåmärken, C-vitamin kommer att bidra till att förbättra styrkan i dina kapillärer. Också, vitamin C innehåller en hög mängd bioflavonoider och är också en antioxidant vitamin. C-vitamin kan hittas i livsmedel såsom citrusfrukter och juice.

B-vitaminer

B-vitaminer kan hjälpa till att hålla dina ådror stark och förhindra spindel vener uppstår. En kombination av B-vitaminer kan också hjälpa till att behandla dem som lider av blodproppar. Det är viktigt att du får en tillräcklig mängd av folsyra, vitamin B och vitamin B12 i din dagliga kost. Enligt University of Maryland Medical Center, är vitamin B3 mycket effektiva för att förbättra cirkulationen i dina ådror. B-vitaminer också patienter med cirkulationsproblem. B-vitaminer finns i nötkött, lever, jordnötter och solrosfrön.