XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

SkyCaddie använder Global Positioning teknik för att kartlägga golfbanor så golfare kan använda bestämma exakta yardages under sina rundor. Den handhållna enheten har blivit favorit för helgspelare och pros lika, och flera mindre liga golf turer tillåta användning av anordningarna under turneringar. Även vissa TV-kommentatorerna använda informationen för att förbättra sina sändningar.

Instruktioner

Hur man använder en SkyCaddie

1 Ladda SkyCaddie. Processen tar normalt ett par timmar. När den är laddad, gå till skygolf.com och leta efter "Fick en SkyCaddie" -ikonen. Om det är en ny enhet, klicka på "Aktivera en ny SkyCaddie" linje. Nuvarande SkyCaddie användare kan ta denna länk i områden där de kan uppdatera sin enhet och programvara.

2 Välj datorns operativsystem och SkyCaddie modellen och klicka på "Download CaddieSync" -ikonen och följ installationsanvisningarna programvara.

3 En gång installerat, kommer mjukvaran automatiskt ta användaren till CaddieSync Välkommen sida, där nya användare kan initiera och aktivera sin SkyCaddie.

4 Att söka kurser, klicka på "Kurs Sök" länken och skriv in antingen på plats eller namnet på kursen. Lägg till kurser till favoriter genom att klicka på "Lägg till favoriter" -knappen.

5 För att ladda ner kurser till SkyCaddie väljer kursen på sidan Favoriter genom att sätta en bock bredvid den. Efter att ha valt kurserna, klicka på "Ladda ner till min SkyCaddie" för att hämta informationen.

6 På kursen slå SkyCaddie när du kommer till första tee så att enheten kan samla in information från GPS-satelliterna som du tar din utslag. När du närmar dig din andra skott, kommer GPS visa tre avstånd från platsen för ditt skott till den gröna --- framför green, mitt i det gröna och baksidan av den gröna. Avstånden uppdateras automatiskt när du flyttar runt banan.

7 På knappsatsen, kommer tre nycklar vara mest användbar. Menyknappen tillåter spelare att välja kursen och personliga preferenser. Hålet nyckel tillåter användare att ändra vilka hål de spelar. Den thumbpad i mitten (med pilar som ser ut som en kompass) tillåter användare att välja någon del av den gröna för knappnåls avstånd.

Tips

  • När du hämtar kurserna, se till att din SkyCaddie GPS är ansluten till datorn via en seriell port eller USB cord.If din hemmaklubb inte finns på SkyCaddies officiella webbplats användare kan följa steg-för-steg instruktionerna som medföljer enhet att komma in i sin egen kursinformation, som sedan kan sparas i favorites.SkyGolf erbjuder också olika paket med varje GPS, som innefattar antalet kurser som kan sparas på SkyCaddie och olika typer av displayer, inklusive grafiska representationer av varje hål.
  • Eric J. Barzeski, som granskade SkyCaddie för thesandtrap.com, varnar att enheten inte är tillåtet att använda i USGA händelser.