XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur använder jag Slim Guide Fat Caliper Test?


Skinfold bromsok används för att mäta mängden underhudsfett ligger på flera ställen på kroppen. Bromsok är lätta att använda, portabel och bekväm. Använda Slim Guide skinfold Caliper, som med de flesta bromsok, kan du få en ganska exakt uppfattning om din kropp fetthalt.

Kroppsdelar Testa

Du kan mäta en, två eller fyra kroppslokaliseringar för Slim Guide fett bromsok test. De fyra platser inkluderar Triceps (baksidan av armen), övre delen av ryggen, din biceps (framsidan av armen) och suprailiac (midja, halvvägs mellan höftleden och botten av bröstkorgen).

Hur man tar mätningar

För varje kroppsdel, använd tummen och pekfingret för att nypa ett hudområde tillräckligt bred så att du får en bra fold. Veck på Triceps och biceps bör vara vertikal. Vecket på baksidan ska vara på en 45-graders vinkel och vecket på midjan bör vara horisontell. Dra denna hudveck från kroppen och placera käftar bromsok runt den. Släpp avtryckaren så att tjockleken är tätt klämma skinfold. Fortsätt att hålla skinfold och släpp bromsok utlösa något under några sekunder. Tjockleken öppnas något och ge dig rätt behandling.

Använda Mätningar för att få en kroppsfettsprocent

När du har alla mätningar, kan du använda en online kroppsfett bromsok kalkylator för att hitta ditt kroppsfett procent (se Resurser).

Vad siffrorna betyder

För kvinnor är en kroppsfett procent av 25 till 31 procent anses godtagbart. Allt ovan detta nummer anses lida av fetma. För män är acceptabel kroppsfett procent intervallet 18 till 25. Allt över 25 procent kroppsfett anses lida av fetma.