XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Enligt Centers for Disease Control, cirka 60 miljoner människor i USA är nu överviktiga. De bästa sätten att gå ner i vikt och få en platt mage undviker vissa livsmedel, motionera minst 30 minuter om dagen och göra övningar som riktar magmusklerna.

Undvika mättade fetter

Enligt American Heart Association, leder mättat fett till högt kolesterol och är en ledande orsak till fetma. En kost låg halt av mättat fett kommer att leda till viktminskning och slutligen en platt mage. Snabbmat har särskilt höga halter av mättat fett och bör undvikas till varje pris. Till exempel har en Angus bacon & ost från McDonalds 39 gram mättat fett; en dubbel stack från Wendys har 18 gram mättat fett.

Träna dagligen

Olyckligtvis tenderar extra vikt och fett för att röra sig mot magen. Som en allmän regel, om du gå ner i vikt kommer du också få en plattare mage. Försök att göra en lista över övningar som du tycker om. Träning är alltid lättare om du gillar det. Gör en eller två av dessa aktiviteter för åtminstone 30 minuter om dagen.

simma varv

Övningar som engagerar magmusklerna kommer också att hjälpa dig att få en plattare tummy-- och simning är en av de mest effektiva av dessa övningar.

Sit-ups

Sit-ups är en annan övning som specifikt riktar magmusklerna. När det gäller att göra sit-ups, är kvaliteten mycket viktigare än kvantitet. Enligt HesFit.com, bör du höja dina axlar åtminstone en fot från marken när du gör en sit-up. Försök att gå till en uppsättning av 30 och sedan ta en en- eller två minuters paus. Efter det, se om du kan bang ut en annan uppsättning av 30. göra sit-ups innan du går till sängs och när du vaknar kommer att påskynda processen att få en platt mage.

Medicin bollar kan också användas för att lägga till lite extra intensitet till dina sit-ups. Först får i en sit-up läge. Därefter har någon stå med en medicin boll i sina händer nära fötterna. När du kommer upp för din sit-up, har dem kasta dig bollen. Ta bollen tillbaka ner med dig och kasta den till dem som du får upp. Detta kommer att tvinga magmuskulaturen arbeta mycket hårdare än de skulle behöva arbeta under en normal sit-up. Om du tränar dagligen, gör dina sit-ups och undvika mättade fetter, få en plattare mage kan vara en promenad i parken.