XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hem rättsmedel för Colon & amp; lever Cleanse

Ta bort gifter från levern och tjocktarmen kan bidra till att förebygga sjukdom. Akupunktör Angela Zhang säger att 90 procent av all sjukdom och sjukdom börjar i en oren kolon. Borneo Post rapporterar att levertoxiner resulterar "i överbelastning av alla körtlar, muskler, leder och kroppsstrukturer." Det finns flera hem rensning åtgärder som kan hjälpa dig att eliminera kolon och lever toxiner. Rensning, medan tros av många att vara till nytta, inte har vetenskapligt bevisat att förebygga eller behandla någon sjukdom.

teer

Vissa teer är bra för rengöring. Fänkål te och te gjort med riven ingefära, citronsaft och honung kan mjukna avföring och ta bort giftigt avfall från matsmältningssystemet. Komponenterna i gröna teblad kombineras med molekyler för att bli en mäktig detoxifier. Även används av många för att avlägsna kroppens toxiner, det finns tillräckliga bevis för att stödja användningen av fänkål, ingefära eller grönt te för rengöring.

soppor

Avgifta kroppen genom att göra en soppa som innehåller en mängd olika grönsaker. Lök, kål, ärtor, selleri, morötter, potatis, bönor och andra grönsaker smälter samman för att skapa en läcker, Sanering soppa. Du kan också lägga till några teskedar en fiber tillägg, men utelämna olja eller smör.

Fasta

Fastan, praktiseras i religion i århundraden, kan skydda kroppen från sjukdomsframkallande gifter. Webbplatsen ColonCleanseGuide.com säger att fasta hjälper till att eliminera gifter från levern och låter matsmältningssystemet vila. Avgiftning av fasta eller andra metoder måste ske i början av lever symptom, enligt The Borneo Post. När fastan, dricka massor av färsk frukt och grönsaksjuicer. Börja aldrig en utökad snabbt utan att först konsultera med en läkare.

Citronsaft

Försök att göra denna saft recept att rengöra din lever och kolon. Blanda 2 msk. av färskpressad citron, 2 msk. organiska lönnsirap och en tiondels tesked cayennepeppar i 10 till 14 oz av rent, varmt vatten. Rör eller skaka saft innan du dricker. För ytterligare fördelar, lägga tarmrengörings kosttillskott såsom psylliumfröskal. Webbplatsen FalconBlanco.com rekommenderar att dricka en 8-oz glas varannan timme eller minst tolv 8-oz glasögon dagligen. Innan en rensning regim, kontakta din läkare.

Saltvatten

Saltvatten kan användas som ett oralt lavemang att rensa datorn från gifter. En hem botemedel säger att lägga till 2 tsk. av uniodized havssalt en liter ljummet vatten. Bara skaka och dricka varje morgon. Denna metod sägs att spola skräp, plack och parasiter ur mag-tarmkanalen och tjocktarmen inom en timme.