XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur många kalorier Har du bränner i en fotbollsmatch?

Spela fotboll, antingen som en del av ett konkurrenskraftigt lag eller i en stadsdel park med ett antal andra fans, är ett perfekt sätt att hålla sig i form. De långa avstånden du ska köra hela spelet bränna kalorier snabbt och leda till en rad fördelar, bland annat starkare muskler och högre uthållighet.

En måttlig kaloriförbrukning

Enligt Harvard Health Publications, människor som väger 155 och 185 pounds bränna cirka 260 och 311 kalorier, respektive under 30 minuter att spela fotboll. Den hastighet med vilken du bränner kalorier under en fotbollsmatch är jämförbar med tennis, skridskoåkning och badminton.

Burn Varierar utifrån Placering

Fotboll spel är vanligtvis 90 minuter i längd, men det är inte helt exakt att tredubbla sportens 30 minuters kaloriförbränning. Substitutioner att du är inte sannolikt att spela alla 90 minuterna av matchen. Den position du spelar på fältet spelar också en roll i kalorier du bränner. Målvakten, till exempel, bränner kalorier på en lägre nivå på grund av de begränsningar av sin position. Mittfältare, å andra sidan, är benägna att bränna ett större antal kalorier på grund av mängden av fältet de täcker.