XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan du bli av med celluliter med hormoner?

Om du har celluliter, är chansen att du har provat några metoder för att få redan bli av med det. Metoder som kost, konditionsträning och även spot-minskning motion kan vara endast delvis användbar i att ta itu med knölig, ojämn fett beskrivs som "cottage cheese". Celluliter består av mer än bara fett, rapporterar OB / GYN Marc Pick i Kvinnor för kvinnor. Fettcellerna omfattande celluliter faktiskt omgivna av bindväv som kallas septa. Denna övergripande gruppering av vävnader tjänar till att reglera temperaturen, ger isolering och ge kalori stöd för graviditet och amning. Det blir celluliter när fettceller är alltför tätt komprimeras i skiljeväggarna och driva sin väg ut. Du kan bli förvånad över att celluliter är delvis relaterad till hormoner.

Steg 1

Försök progesteron tillskott. Enligt Science-Talks-Cellulite.co.uk kan det kvinnliga könshormonet östrogen vara delvis ansvarig för uppkomsten av celluliter på huden. Östrogen tjänar till att försvaga septa, vilket gör att "knölig" utseende. Östrogen kan också främja ökad lagring av fettceller, rapporterar Science-Talks-Cellulite.co.uk. Ett fenomen som kallas östrogen dominans, som ofta kategoriseras av PMS och andra extrema svängningar under menstruationscykeln, kan också öka celluliter. Av detta skäl, med hjälp av ett tillägg eller topisk kräm innehållande den motsatta kvinnliga hormonet, progesteron, kan vara användbara för att minska celluliter. Dock är progesteron inte vara ett botemedel mot celluliter.

Steg 2

Diskutera mänskliga tillväxthormon injektioner med en läkare. Enligt Marc Pick om kvinnor till kvinnor har humant tillväxthormon, även känd som HGH, blivit populär bland kvinnor och män som vill föryngra sin hud och öka muskelmassa. Medan vissa data tyder på att injicerbara HGH kan tjockna huden, minska fettceller och öka muskelmassan, dessa resultat inte tillämpas på orala tillskott hävdar att minska celluliter. Ytterligare studier behövs på HGH för denna användning, och det är inte bevisat som en behandling för celluliter. Välj också varnar att HGH injektioner kan öka fastande blodsocker, och bör diskuteras med en läkare.

steg 3

Öka din sköldkörtelhormoner. Enligt Science-Talks-Cellulite.co.uk dina sköldkörtelhormon spelar en nyckelroll i ämnesomsättningen, och kan därför påverka fettlagring och celluliter. Försök att undvika livsmedel som kan utlösa adrenal stress, såsom koffein, eftersom dessa livsmedel kan störa normala sköldkörtel nivåer. söker också en hälsosam hormonbalans av progesteron och östrogen, eftersom för mycket östrogen i förhållande till testosteron kan sänka sköldkörtelhormoner. Slutligen, ta kosttillskott som kan öka sköldkörtel produktion, såsom selen, folsyra och jod, rapporterar Science-Talks-Cellulite.co.uk.

tips

  • Undvik för mycket stress. Science-Talks-Cellulite.co.uk rapporterar att en överdriven mängd av stresshormonet kortisol kan öka oönskade fettdepåer och celluliter.

Saker du behöver

  • progesteron kräm
  • Selen, folsyra och jod tillskott