XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur bokar en tid hos en läkare i ett e-post


Boka en tid hos en läkare börjar få en hel del lättare nu att fler läkare använder mobila enheter som iPad och smarta telefoner som iPhone, Blackberry och Android. Läkare gradvis börjar använda program särskilt utformade för att hjälpa dem att hantera deras schema mer effektivt. Ändå har användningen av e-post i stället för telefonen genom att läkarna inte nått popularitet har i andra branscher. I själva verket mindre än 15 procent av patienterna kommunicera elektroniskt med sina vårdgivare, enligt en artikel av The Seattle Times.

Instruktioner

1 Ring din läkare. Du kommer troligen att få en receptionist. Fråga henne om det är möjligt att få sin e-postadress eller läkarens e-postadress. Också fråga henne hur tillgänglig läkaren är via e-post eller om han föredrar någon annan form av elektronisk kommunikation såsom textmeddelanden eller sociala nätverk.

2 Fråga din läkare vid nästa besök om hon använder ett möte chef som Dr Chrono att schemalägga sina möten. Om så är fallet, fråga henne det enklaste sättet för dig att skicka e-post eller lämna en tid i sitt schema. Vissa program för iPad ger patienterna möjlighet att kontrollera en läkare kalender och boka möten via programvaran.

3 Förklara för din läkare att e-post är det enklaste sättet för honom att kommunicera med dig. Läkarmottagningar är mer benägna att ge dig deras e-postadress om de vet varför du föredrar att kommunicera på det sättet. Ge dem din e-postadress och vara trevlig och artig i e-postmeddelanden.

4 Kom ihåg att din läkare har ett privatliv också. Inte jaga din läkare genom att skicka henne hela tiden. Om du e-posta din läkare regelbundet, kan hon byta tillbaka till bara kommunicera via telefon.