XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur öka min bat hastighet


Ända sedan baseball gjort sin väg till Amerika på 1800-talet, har spelarna fått allt bättre, med hem-run rekord blivit misshandlad sju gånger mellan 1919 och 2001. Att vara en god smet kräver många färdigheter, och hastigheten är en av dessa färdigheter. Öka din bat hastighet kan hjälpa dig att använda dina andra vadd färdigheter till sin fulla förmåga.

Instruktioner

1 Träna de tre viktigaste delarna av kroppen som styr bat hastighet-abs, ben och underarmar. Följande övningar kommer att hjälpa.

2 Utför viktade crunches att räkna ut din övre abs. Gör detta genom att ligga platt på rygg, sätta dina ben i luften, och böja knäna i 90 graders vinkel. Nu håller en vikt på ditt val i rätade armlängds avstånd. Använd din övre abs att höja överkroppen (endast överkroppen) och samtidigt hålla ryggen platt på marken. Göra tre uppsättningar av 20 till 30 repetitioner.

3 Utför hängande ben väcker att arbeta dina lägre abs. För att göra detta, hänga från en overhead bar med händerna separerade vid ungefär axelbredd. Fötterna ska inte vidröra marken. Med knäna böjda i 90 grader, lyfta benen tillsammans så att dina knän är över midjehöjd. Detta bör avtal din lägre abs. Lägre och upprepa. Gör tre uppsättningar av 10 till 25 repetitioner. Inte svänga för att lyfta benen. Om du vill kan du lägga till ankelvikter eller hålla benen raka och samtidigt lyfta. Detta kommer att öka motståndet.

4 Utför stående viktade vändningar för att räkna ut din rotations abs. Gör detta genom att stå i en atletisk hållning med fötterna på bekvämt avstånd, och knäna lätt böjda. Håll en vikt mellan 6 till 12 inches framför kroppen. Vrida fram och tillbaka i midjan så snabbt som möjligt. Vrid inte böja knäna. Se till att din axel når hakan vid varje twist. Gör en långsam uppvärmning innan du öka din hastighet.

5 Utför benövningar. Benen måste vara stark för att starta mäktig kraft som krävs för att öka din bat swing. Den enda ben knäböj kommer att fungera hela benet. Stå på en bänk eller låda som är ungefär i knähöjd. Håll armarna framför dig och böja din vänstra ankel så att tårna är högre än hälen. Håll överkroppen så upprätt som möjligt. Nu böj höger knä och sakta sänka din kropp tills din vänstra hälen vidrör marken. Paus, sedan skjuta dig själv tillbaka. Gör så många repetitioner som möjligt utan att allvarligt anstränga dig. Växla ben. Detta är en mycket svår uppgift. Inte skada dig själv att göra det.

6 Träna dina underarmar. Armarna är inte exakt det som ger dig en bättre sving, det är greppet. Men dina grip muskler i direkt anslutning till dina underarmar. För att öka greppet, försöka arbeta ut genom att klämma tennisbollar eller soft. Detta kommer att öka fingret och hand styrka, och därför greppet. Kombinera detta med handleden lockar och omvända handled lockar. Handleds lockar bör göras med vikter bara tunga nog för att orsaka resistens.

7 Gör andra tränade som kommer att öka styrkan i hela kroppen. Delar av ett system fungerar bättre när hela systemet fungerar effektivt.

Tips

  • Ett vägt fladdermus kan hjälpa också. Men om du använder ett viktat slagträ, måste du svänga som du normalt gör. Detta innebär att upprätthålla ditt spel swing, eftersom om du ändrar hur du svingar med ett vägt fladdermus, kommer det inte att förbättra din sving.
  • Inte överanstränger dig själv. Drar en muskel kommer inte att bidra till att öka din bat hastighet.