XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Dagens snabba, aktivitetsfyllda livsstil göra mer än bara utmana vår förmåga att skapa och hantera scheman. De skapar känslor av trötthet inte försvinner även efter en god natts sömn. Trötthet gör mer än att göra oss känns som zombies; det ökar hälsoriskerna och gör oss mer benägna att tappa koncentrationen samtidigt som man gör viktiga uppgifter. Övervinna trötthet genom att göra förändringar i vad du äter och hur du äter. Lägg till en multivitamin för ett energi öka program se till att hålla tröttheten borta.

Trötthet

Vi packar fler uppgifter i våra liv än någonsin tidigare. Arbete och familj skyldigheter kräver majoriteten av vår tid. När du lägger till fritidsaktiviteter för barnen, volontärarbete, kyrka eller andra organisatoriska skyldigheter, är 24 timmar räcker inte. Enligt en forskning undersökning genomförd av HealthFocus International, 45 procent av de tillfrågade rapporterade att de kände trött.

En artikel i Environmental Nutrition redovisar personer som lider av trötthet är mer benägna att gå upp i vikt, har sömnstörningar, depression, högre nivåer av stress och ett försvagat immunförsvar. Trötthet stör förmågan att fokusera på en uppgift, att villkoret förfång för den person som upplever symptom och andra.

Diet

Ge din kropp med en stadig ström av energi genom att äta med jämna mellanrum under dagen. Äta fem eller sex mindre måltider är att föredra framför att äta tre stora måltider. Måltiderna kan utformas av tre hälsosamma måltider och två nyttiga snacks. Aldrig hoppa över frukosten.

Ändra din kost kan ha en omedelbar effekt på energinivåer. Måltider som innehåller mycket komplexa kolhydrater, fibrer och magert protein ger en konsekvent leverans av energi utan plötsliga höga socker livsmedel orsaka. Skapa hälsosamma måltider som består av färsk frukt, råa eller ångkokta grönsaker, fullkorn, fisk och magert kött. För snacks, mumsa på färsk frukt, fullkorn kex och låg fetthalt ost eller en handfull nötter. Balanserade måltider fylla dig och lindra plötsliga matbegär mellan måltiderna. Undvik mat som innehåller mycket raffinerade kolhydrater, socker och fett.

Hålla kroppen hydrerad att hjälpa avvärja plötsliga energi. Att dricka mycket vatten har ett antal fördelar. Enligt en studie som genomförts vid University of Utah, ökar vatten metabolism och hjälper till att förhindra sänkningar av energinivåer.

tillskott

Organ som är väl näring med vitaminer och mineraler fungerar bättre än kroppar som näringsämne berövade. Se till att du får rätt antal näringsämnen genom att lägga vitamintillskott till din diet. Coenzym 10, vitamin B6, vitamin B12, tiamin, niacin och folsyra, karnitin, kreatin, fenylalanin och tyrosin hålla dig strömförande och hjälpa din kropp att fungera mer effektivt.