XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Daily Fitness Tips


Det bästa dagsform tips är att hitta sätt att vara aktiv varje dag. Parkera långt från affären entrén så att du måste gå längre. Ta trapporna till ditt kontor. Gör sit-ups under reklam för ditt favoritprogram. Det finns fitness åtgärder du kan vidta som inte kräver dyra gymmedlemskap eller utrustning, och de kan göras dagligen för att hjälpa dig att skapa en hälsosam livsstil.

Outdoor Fitness

Kör, gå eller cykla utanför, och alla dessa är bra sätt att hålla sig aktiva. När du har en paus i arbetet eller skoldagen, få utanför för 10 till 15 minuter och ta en rask promenad i friska luften. Detta bidrar också uppdatera ditt sinne.

Om du har unga barn, utomhus blir en skattkista av möjligheter till aktiviteter. Med dina barn, kan du delta i en omgång tag, bada, träffa lokala cykelleden och gå igenom sprinklers. Genom att vara aktiv, kan du hålla jämna steg med barnen igen.

inomhus fitness

När vädret är tveksamt, ta med aktiviteter inne. Dammsugning, rengöring av fönster, laga mat och moppning golvet är sätt att bränna några kalorier samtidigt få saker gjorda runt huset. Slå på lite musik och göra dessa hushållssysslor med lite mer pep i steget för att bränna några extra kalorier.

Du kan också arbeta i grundläggande övningar såsom knäböj, crunches och armhävningar hemma i vardagsrummet. Eller flytta vissa möbler runt och pop i en träningsvideo för att hålla din puls upp.

Working fitness i dina dagliga aktiviteter

När matinköp, sicksack över butiken för att få allt på din lista, utforska vad som finns på de nedre hyllorna genom huk och stå på dina tips tårna för att få saker de översta hyllorna.

När du sitter vid skrivbordet i klassen eller på jobbet, flex och dra dina magmuskler, skinkor, hamstrings eller quadriceps och håll i 30 sekunder. Upprepa. När du börjar bli trött på eftermiddagen, gå runt på kontoret, eller ta trapporna för att fylla upp din vattenflaska.

Tittar på tv? Växla mellan sit-ups, utfall, jumping jacks och armhävningar under varje reklamavbrott.