XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Från de första dagarna av våra ungdomar, det verkar deras har varit en angelägenhet med fordon och racing, tänja på gränserna och gränserna för acceleration och hastighet. Inner barnens önskan att bygga en go-kart kan fortfarande vara brinna inom dig. Eller kanske har du barn nu och samtidigt återuppleva din ära go-kart dagar kan bidra till att skapa deras. Det kanske inte är söt, men minnena varar livet ut.

Instruktioner

Need for Speed ​​är bara en Go-Kart bort!

1 Lägg din design på ett papper, beräkna den exakta mängden material som du behöver. Kom ihåg att tanken är inte att göra en smidig ser korvett, men en arbets go-kart, även om det ser ut som det sattes ihop med skräp.

2 Få dina hjul och fäst dem på din träpinne. Pluggen bör passa väl in i hjul hålen. Se till att fästa den på med genom att borra ett hål genom både och sätta ett par skruvar.

3 Skär en stor bit av plywood för bilens bas och säkra hjulaxlar under den med u-hängslen, och se till att lämna lite utrymme för dymlingar att flytta, så att du kan slå det.

4 Bind ett rep runt vardera änden av pluggen. Detta kommer att vara hur du "styra", genom att man drar på en sida av repet och sålunda ändrar riktning av hjulen.

5 Bygg kroppen av din bil till din egen smak, hamra eller skruva i så många skivor och plywood som du vill.

6 Lägg en plats. Bygga en av trä, eller säkra en ner med hjälp av en gammal ridning gräsklippare eller bilbarnstol.

7 Gör en paus genom att ta en bit av trä, limning av gummi på den och spika det på sidan av din bil. På så sätt, när du vill sluta, du bara dra upp på bordet, så att den sping bakom dig och tryck upp mot bakhjulet, stoppa din bil. Om du vill lägga till ett hål i botten av din kart så att du kan sätta fötterna ner, om det behövs, och stoppa en la Fred Flinstone.

8 Dekorera din bil, lägga klistermärken, flaggor, ett antal, och måla den till din egen smak. Var kreativ som du vill.

9 Ge dig kart ett namn och prova det. Ha så kul!

Tips

  • Genom att göra en online-sökning av go-kart du kommer att kunna hitta mer komplexa och noggranna idéer för hjulaxlarna. Det kommer att ta lite mer tid och pengar, men kommer att ge dig en bil som är lättare att styra och passar specifikationer för lokalt hålls go-kart derbyn.
  • Kom ihåg att det är de blå utskrifter för en enkel go-kart och är inte avsedd att vara tävlade i tävling eller ner branta kullar. Ha kul och vara säkra, alltid hjälm.