XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Piller för att förlora vikt i magen

Ansamling av fett i magen är inte bara visuellt tilltalande, men utgör en allvarlig hälsorisk för män och kvinnor. Mayo Clinic anges överdriven magen ansamling av fett hos män ökar risken för hjärtsjukdomar, högt blodtryck, stroke, insulinresistens och höga triglycerider. Kvinnor med alltför magen fett är också känsliga för sjukdomar som hjärt-kärlsjukdomar, stroke, bröstcancer och tjocktarmscancer. På grund av dessa hälsorisker har läkemedelsföretag utvecklat viktminskning piller för att underlätta den totala viktminskning. Rådgör med din läkare.

Spot Reduction Teori

Medan begreppet befria kroppen av ansamling av fett i vissa områden, såsom i bukhålan, är ett populärt verktyg för marknadsföring som används av viktminskning kompletterar producenter, är att krympa inte vetenskapligt grundad. Rice University Recreation & Wellness Center stater lokaliserad kroppsfett minskning är ingenting mer än en myt. Medan kroppen ansamling av fett kan vara lokaliserad, såsom att få övervikt i midsection eller låren, den mänskliga kroppen inte kasta fettdepåer i ett visst område. Snarare under en effektiv diet och motion regim fettdepåer är uttömda jämnt i hela kroppen. Att förlora totalvikt i slutändan kommer att minska bukfetma.

recept~~POS=TRUNC läkemedel

Den viktkontroll Information Network från National Institute of Diabetes and Digestive och Kidneysjukdomar id vid tidpunkten för offentliggörandet som Food and Drug Administration endast har godkänt fyra receptbelagda läkemedel specifikt för viktminskning. Dessa läkemedel inkluderar: fentermin, dietylpropion, fendimetrazin och orlistat. De första tre av dessa läkemedel verkar genom att undertrycka aptit medan orlistat verkar genom att hämma lipas absorption, eller hindrar kroppen från att bryta ner fett från livsmedel. Andra läkemedel, såsom bupropion, topiramat, zonisamid och metformin inte utvecklats för att hjälpa till kroppsfett reduktion; dock viktkontroll Information Network rapporterar dessa fyra läkemedel har visat sig effektivt minska kroppsvikten. Tala med din läkare först.

Over-the-Counter piller

Orlistat är den enda recept kvalitet viktminskning mediciner som finns tillgängliga för vuxna över 18 år utan ett recept. Från och med 2011, 10 versioner av viktminskning piller är tillgängliga över disk. Dessa produkter består av naturliga örter, såsom grönt te-extrakt, pomerans, Hoodia och guargummi samt syntetiska föreningar såsom konjugerad linolsyra, krom och kitosan. Dessa läkemedel verkar genom att blockera upptaget av fett, undertrycka aptit eller öka ämnesomsättningen för att hjälpa kroppen att bränna kalorier. Alla over-the-counter viktminskning produkter, med undantag för orlistat, inte anses vara effektiva vid Food and Drug Administration, och medan dessa produkter kan öka antioxidanter och andra viktiga näringsämnen, viktminskning från de flesta over-the-counter piller kan inte vara uppnås till de förväntningar som produktreklam.

överväganden

Innan man tar några mediciner för viktminskning, är det viktigt att du diskutera medicinering med din läkare, särskilt om du har hälsaailments eller för närvarande tar några mediciner. Receptbelagda viktminskning läkemedel är inte konstruerade för dem som vill kasta fåfänga vikt för kosmetiska ändamål. Dessa läkemedel är avsedda för dem som har ett BMI högre än 30 och behöver hjälp för att släppa in en hälsosam BMI betyg. Alla viktminskning mediciner, både receptbelagda och over-the-counter, har potential att producera oönskade biverkningar. Exempelvis är orlistat känt för att orsaka gastrointestinala besvär och analläckage i vissa användare medan andra läkemedel kan orsaka yrsel, ökat blodtryck, sömnlöshet och nervositet.