XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur kvinnor kan bygga muskler snabbt

Om du är en kvinna som försöker att bygga muskler snabbt, kan dessa tips får du dina mål. Eftersom få muskelmassa kräver snabbt ändringar både träning och kost, överväga en styrketräning plan som fungerar alla stora muskelgrupper och en diet som bidrar till muskeluppbyggnad.

Tailor din genomkörare

Hur kvinnor kan bygga muskler snabbt

För snabb muskeluppbyggnad, kvinnor behöver program som är anpassade till deras kön. Testosteron och tillväxthormon har en signifikant effekt på muskeluppbyggnad, men kvinnor har mycket mindre av detta hormon i kroppen. Styrketräning stimulerar kvinnors kroppar för att producera större mängder av dessa två hormoner, så att du kan få muskler mycket snabbare än andra typer av motion.

Användning myofibrillära Hypertrofi

Hur kvinnor kan bygga muskler snabbt

Myofibrillar hypertrofi är en typ av träning som bygger muskler. Denna övning innebär att man använder relativt tunga vikter och utför uppsättningar av två till åtta repetitioner. En kortare antal repetitioner med en tyngre vikt ökar både mängd och storlek av de muskelfibrer, vilket resulterar i mer kroppsmassa. När du når den sjunde eller åttonde upprepning bör väga för tungt för dig att lyfta lätt. Pushing dina muskler till den grad av utmattning stimulerar testosteronfrigör och ökar microtrauma av muskelfibrerna. Microtrauma innebär små tårar i muskelcellerna, och din kropp kommer att svara genom att reparera och byta ut skadade fibrer med starkare och större vävnad.

Använda sarko Hypertrofi

Hur kvinnor kan bygga muskler snabbt

Förutom att öka storleken och antalet muskelfibrer, kan du också öka vätskan i muskelcellerna, så att de kan växa sig större. Denna typ av utbildning visar bäst resultat i nybörjare och leder till snabba vinster inom några veckors träning. Med sarko hypertrofi, du deltar i cirkelträning med 12 till 15 repetitioner per övning och en minut eller mindre vila mellan seten. Välj tre eller fyra övningar och utför dem back-to-back. Några av de mer effektiva övningar inkluderar lutning hantel bröstpress och bröst flyga, bänk dips och hantel sida höjer. Denna typ av utbildning inte orsaka muskeltrötthet, utan stimulerar kroppen att producera mer tillväxthormon för muskeluppbyggnad.

Utanför gymmet

Hur kvinnor kan bygga muskler snabbt

Din träning utgör det främsta sättet att bygga muskler. Men vila och kost bidrar också till att bygga muskler. Resten ger kroppen tid att reparera och bygga muskler, så experter rekommenderar 48 till 72 timmar mellan träningspassen. Dessutom, äta före och efter ett träningspass bidra till muskelmassa. Ungefär en timme till 90 minuter innan ett träningspass, äta ett mellanmål som innehåller ca 50/50 kolhydrater och protein. Som exempel kan nämnas en banan med en matsked jordnötssmör, energi barer gjorda med frukt och nötter, eller en halv smörgås med fullkornsbröd och rostad kalkon. Du vill fylla på kroppens förråd av glukos och protein inom 30 minuter efter träning. Mager chokladmjölk och bananer med jordnötssmör utgör enkla alternativ för ett protein och kolhydratrik efter träningen måltid. Dessa livsmedel bidrar till muskelmassa byggnad.