XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Har Ginger bränna fett?

Ingefära är rhizom, eller stam, av Zingiber officinale anläggningen, och den har använts i århundraden som ett livsmedel, krydda och medicin. Ginger främjar matsmältningen och stimulerar ämnesomsättningen, vilket leder till ökad kalorier bränner. Om ingefära bränner fett i en person beror på många faktorer, såsom kost, motion och andelen kroppsfett. Ändå är ingefära en naturlig ingrediens i många kost och "fettförbränningen" tillskott. Tala med din läkare innan du tar ingefära för viktminskning.

Egenskaper hos Ginger

Ingefära är en vasodilaterande, vilket betyder att den ökar diametern av små blodkärlen och förbättrar blodcirkulationen. Ökat blodflöde och cirkulation typiskt leda till en liten ökning av kroppstemperaturen, som kallas den termogena effekten, som främjar metabolism och bränner fler kalorier, enligt "biokemiska, fysiologiska och molekylära aspekter av Human Nutrition." Ökningen kroppstemperatur som orsakas av örter som ingefära är mindre än 1 grad Fahrenheit. Ingefära främjar också produktionen av galla och kan stimulera produktionen av magsaft, vilka båda förbättrar digestion och tjäna mer energi som är tillgänglig för att bränna. Ingefära kan också ha antiinflammatoriska och kolesterolsänkande effekter, även om studier har varit resultatlösa. De mest populära användningsområdena för ingefära är för magbesvär, trög matsmältning, dyspepsi och förstoppning, även om det är en ingrediens i vissa viktminskning kosttillskott.

Ingefära och metabolism

Påståenden om att ingefära kan öka ämnesomsättningen priser med 20 procent baseras på djurstudier där koncentrerad ingefära extrakt tillämpas på externa vävnader. Konsumeras internt, även i höga doser, ingefära och många andra örter som främjas för deras fettförbränningen förmågor inte öka ämnesomsättningen än 2 procent till 5 procent, vilket är jämförbart med efedrin och koffein, enligt "Advanced Nutrition: Näringsämnen, mikronäringsämnen, och ämnesomsättning. " Naturligtvis kan en ökning av ämnesomsättningen hjälpa dig gå ner i vikt, inklusive fett, men aerob träning och hälsosam kost val är fortfarande de bästa sätten att bränna fett.

Former Ginger

Du kan konsumera ingefära i en mängd olika sätt, såsom inlagd, kokta, färska-marken och som en te. Men för att öka ämnesomsättningen och bränna fett, måste du ta högre doser av ingefära, som finns som flytande extrakt och kapslar. Vanliga rekommenderade doser är 250 mg av ingefära extrakt tre gånger dagligen. Ingefära kombineras ofta med vitlök, cayenne, kanel, gurkmeja eller grönt te för synergieffekter; alla har termogena egenskaper. Tala med din läkare innan du tar något tillägg.

försiktighetsåtgärder

Ingefära anses allmänt som säker i livsmedel och komplettera former. Ginger har en lång historia av användning och har inte visat några allvarliga negativa biverkningar. Ingefära överdosering anses förekomma vid 2 g per kg kroppsmassa, vilket leder till överstimulering av nervsystemet och "ginger panik."